- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Ay astroloji doğum haritası deyince koştum geldim bizimkiler nasıl şimdi paylaşımlarına baktım ama pek anlamadım. Mesela benim venüs boğa mars aslan. Erkek arkadaşımın venüs aslan mars terazi. Neyiz biz şimdi bizden bir halt olur mu ehehe.
Bu arada konuyu da dağıtmayım konu sahibine de yorumumu ekleyeyim. Flört aşamasında bir anda yok olan tipler ya ciddi ilişki olacağını anlayınca topuklayan ya da başka bir kızda aklı olup kız yüz verince koşarak kıza giden tiplerdir. İki cinsten de bir yol olmuyor. Boşver derim sen bu oğlanı. Flörtleşecek erkek mi yok keyfine bak. Benimkini bulana kadar kaç erkekle boşa date'e çıktım, flört ettim. Kötüyü bilmeden iyiyi anlayamıyorsun.
Valla merak ettim sordum gitti ne oldu diye dün şarkı paylaşmıştım beğenmiş ondan sordum :)) yoksa sormazdımPfff valla zor şeyler yaşamışsınız asla dayanamıyorum bu dengesiz insanlara. Bizimki de şimdi paylaşım yapmış bişey olmuş okulla ilgili sorayım diye yapıyor üzgün yüz falan koymuş. Sorayım mı ne oldu diye.
Öf bişey olmamış ya tuzağa düştük rıza baba. Sorduğumuzla kaldıkkkkkk.Gayet uyumlusunuz arada tutku olmalı :)
Daha da yazmam no no noÖf bişey olmamış ya tuzağa düştük rıza baba. Sorduğumuzla kaldıkkkkkk.
Gayet uyumlusunuz arada tutku olmalı :)
Öf bişey olmamış ya tuzağa düştük rıza baba. Sorduğumuzla kaldıkkkkkk.
Daha da yazmam no no no
Olmalı derken şu an olan bir şeyi mi kastettin yoksa daha da olmalı arttırın mı diyorsun, ehehe. Teşekkürler. :)
Kötü bişey olmamış önceden olan bişey için paylaşım yapmış işte ......... aklıma geldi de yazmış emojisiz. Hmmmm dedim ben de. Of sorayım diye yaptı herhalde anlamadım. Boşuna yazmış oldum gibi bişey oldu.Aa nasıl cevap verdi? Soğuk mu yaptı?
Şu anda olan bir şey yani :) Venüs - mars uyumuna göre tutkulu bir çift olarak yorumladım.. Rica ederimm
Kötü bişey olmamış önceden olan bişey için paylaşım yapmış işte ......... aklıma geldi de yazmış emojisiz. Hmmmm dedim ben de. Of sorayım diye yaptı herhalde anlamadım. Boşuna yazmış oldum gibi bişey oldu.
Hmmmm dedim devam ettirmedi..Konuşmayı devam ettirmedi mi
Bakalım beklemedeyimO zaman umut yok gibi
Offff ben de hemen kahve içeyim ya karışık işler hazırKızlar bu falaaddin uygulamasını dün burada okuyunca tekrar indirdim, bu uygulama cinli mi acababana yazdıklarına inanamıyorum ayrıldığım erkek arkadaşımın tr ye yerlesme planı vardı onu bile yazmış. Mesajları okuyor demişler ama hiçbir mesajını saklamadim bu konuyla ilgili de kimseyle konuşmadım.
En bombası da annem bi iş aldı, el boyamasi çeyiz sandığı yapıyor bir yakinimiza. Sadece gold boya ile çalışıyor. Falda yazan şey : sarı renkte el boyamasi desenlerle bezenmis kutu figürü görüyorumsandık da masanın üzerinde duruyor yanında firca ve sarı boyalar ile. Şoktayım
Valla benim durumla ilgili yazdıkları şaka gibi, anlatsam ancak bu kadar bilebilir, bir tane bile sekme yok dediği her şey şu anki durumu anlatıyor ya valla ürkütücü de bir taraftan  ekşi sözlükte de baktım dün. Biri "saç derim ve saçlarım dökülüyordu doktora gittigim hafta fak bakmıştım bana saç derinde saçlarında dökülme var dikkatli ol dedi" yazmış. Biri de korkup eşinin telefondan sildirmisOffff ben de hemen kahve içeyim ya karışık işler hazır
Kızlar bu falaaddin uygulamasını dün burada okuyunca tekrar indirdim, bu uygulama cinli mi acababana yazdıklarına inanamıyorum ayrıldığım erkek arkadaşımın tr ye yerlesme planı vardı onu bile yazmış. Mesajları okuyor demişler ama hiçbir mesajını saklamadim bu konuyla ilgili de kimseyle konuşmadım.
En bombası da annem bi iş aldı, el boyamasi çeyiz sandığı yapıyor bir yakinimiza. Sadece gold boya ile çalışıyor. Falda yazan şey : sarı renkte el boyamasi desenlerle bezenmis kutu figürü görüyorumsandık da masanın üzerinde duruyor yanında firca ve sarı boyalar ile. Şoktayım
Ben en son nisanda bakmışım o zaman bana da çok genel konusuyorduBana niye bu kadar net çıkmıyor ya bana hep genel konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?