Flörtün abv

Off evet sürünmeyi mi seviyorum anlamıyorum. Çekiyor. Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama eyleme geçiremiyorum asla.
Seninle aynı durumdayım, o yüzden anlıyorum seni ama bizim biraz farklı 3 hafta oldu konuşmayalı. Arkadaşlarım tutmasa elli kere yazardım da işte bakma Kendini çeken kıymete biniyor, ne yapmamız gerektiğini bilip yapamamak bence en kötüsü..

Sizinki de yeni flörttü de birden kendini mi çekti ayyy üç hafta nasıl dayanıyorsunuz kesinlikle konuşurdum.

İlgi mi beklediğini düşünüyorsun? Zaten bi yaklaşımınız olmuş. Senin ondan hoşlandığını biliyor. Peki neden yazmıyor o zaman.. Şuan sana sırılsıklam aşık olmadığı kesin. Önce bunu kabullenmen lazım. Sana ulaşmak isterse ulaşır zaten. Kendini yavaştan onsuzluğa alıştır. Cool davran derim.
Ama yine de böyle hayatının çok ufak bir kesitinden seni yanlış yönlendirmek istemem.

Bişey söyliycem. fake bi hesap açıp, ordan denesene çocuğu. yapabilir misin? biraz konuş, iç yüzünü anlarsın zaten. sonra da bırak gitsin

Okuyunca kendimi gördüm bi tavsiye verecek olursam o yazana kadar sakın yazma , yazarsa da soğuk davran biraz en son benimde senin gibi oldu ben dayanamadım yazdım sonra çok pişman oldum çünkü daha sonra o yazmadı 7 aydır konuşmuyoruz bide her gün goruyorum okulda Numarasını falanda sildim 4 aydır

Aşık olmadığını biliyorum canım resmen bir heves olarak ilgilendi ve şuan hevesi kaçmış bi şekilde kedi gibi sindi. Ulaşmak isterse tabiki ulaşır herrryerden iki gün önceye kadar böyle değildi. Anlam veremedim. Kendi bilir. Yazmamak için dayanıcam yapıcak bişey yok. Ama baya üzüldüm diyebilirim....... hayal kırıklığı.

Ayyyyyy allahıııımm deliririm delirir. İnşallah böyle bişey olmaz amin. Valla zor biliyorum eski sevgilimle de aynı okuldayız valla inanılmaz zor. Ooff heleki o ayrıldıktan sonraki 1 sene resmen öldüm. Ya allahım bana da hayırlı kısmetler çıkar güzel güzel geçinip gidelim olmaz mı...

Biz aynı fakültedeyiz ama farklı bölümler yinede koridorda bahçede kantinde dersliklerde orda burda hep karşılaşıyoruz geçen sene aynı sınıftaydık hazırlık okuduk öyle tanıştık biraz işte konuşmalar oldu falan en son tartıştık sonra da bi daha eskisi gibi olmadı nasip değilmiş ne yapalım ama bir şey itiraf etmem gerekirse hala bekliyorum yazsa falan diye

Hep öyle oluyor ve beklediğimiz için yazmıyorlar. Beklemeyince bak nasıl yazıyor. Benim ikisi dr öyle olmuştu. Saldığım amaaaaan kabak tadı verdi yazmazsan yazma dediğim zaman yazdılar hepsjhdk nasip ya ne diyeyim. Keyfi bilir yıkıldım ama güçlü olmak lazım.... :/

Gerçekten öyle ya biseyden vazgeçtiğinde artık olmasada olur diyip gerçek anlamda umursamadiginda oluyo iste ama dediğim gibi içinde yıkılmış olsan bile ona karsi belli etme umursamaz davran

Gerçekten öyle ya biseyden vazgeçtiğinde artık olmasada olur diyip gerçek anlamda umursamadiginda oluyo iste ama dediğim gibi içinde yıkılmış olsan bile ona karsi belli etme umursamaz davran
Eski sevgilimde öyle davrandım başta benden iyice nefret etti her yerden sildi. Sonra kapısında ağladım ama barışmadık. Sonunda insan yine içinden geleni yapıyo ya en azından ben öyleyim. Taktik beceremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…