Boşluk doldurmak için, öylesine sizinle konuşuyor izlenimi aldım. Ciddi düşünseydi bir açıklama yapardı. Siz de öyle arada konuşmak istiyorsanız cevap verin bence ama ben beklentiye girerim diyorsanız kesin konuşmayı. Konuştuğu birkaç kişi de olabilir.Arkadaşlar benim 1 aydır görüştüğüm biri vardı daha önce de sormuştum ama bugün bi yeni gelişme oldu. Ben görüştüğümüz bu ay içinde yanımda gergin olması, sürekli iş düşünmesi ve ilgisiz davranışları yüzünden en sonunda görüşmeyelim diye mesaj atmıştım. Mesajıma cevap dahi vermedi sohbetimiz öyle bitti. 2 gün sonra covid olduğumu öğrenip geçmiş olsun mesajı attı sağol dedim geçtim. Sonra yine instagramdan komik bi resim atmış bana. Ben de hiçbir şey olmamış gibi cevap attım. Görüşmek mi istiyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım hayır küçük de değil 30 yaşında adam. Ben görüşmek istiyorum ama eskisi gibi davranmazsa istiyorum. Tabi biz bunları bile görüşemiyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Yine yazarsa veya ararsa fikriniz nedir?
Karantinada canı sıkılmış bence. Ciddiye almayınArkadaşlar benim 1 aydır görüştüğüm biri vardı daha önce de sormuştum ama bugün bi yeni gelişme oldu. Ben görüştüğümüz bu ay içinde yanımda gergin olması, sürekli iş düşünmesi ve ilgisiz davranışları yüzünden en sonunda görüşmeyelim diye mesaj atmıştım. Mesajıma cevap dahi vermedi sohbetimiz öyle bitti. 2 gün sonra covid olduğumu öğrenip geçmiş olsun mesajı attı sağol dedim geçtim. Sonra yine instagramdan komik bi resim atmış bana. Ben de hiçbir şey olmamış gibi cevap attım. Görüşmek mi istiyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım hayır küçük de değil 30 yaşında adam. Ben görüşmek istiyorum ama eskisi gibi davranmazsa istiyorum. Tabi biz bunları bile görüşemiyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Yine yazarsa veya ararsa fikriniz nedir?
Bu çok saçma bişey. Ben görüşmek istemediğimi söyledim onaSizi çantada keklik olarak görüyor
Yani olsan da olur olmasan da kafasıHayır diyor ki; " sana bayılmıyorum, yalnız kaldığımda mesaj atmaktan da çekinmiyorum, seni görmek istiyorum diyemem ama görüşsek de fena olmaz kafam dağılır."
Ya ben konuşmayı kestim zaten, hiçbir şekilde yazmıyor aramıyorum. Ama o benim görüşmek istememe mesajıma tepkisiz kalıp saçma sapan davranıyor.Sizin gibi kızlar akıllanmaz, burnunuz sürtülüp sizin adama atamadınız tekmeyi o size atınca aklınız başınıza gelir.
Hımm, öylesine konuşuyor yani peki. Haklısınız belki de görmek istemiyorumBoşluk doldurmak için, öylesine sizinle konuşuyor izlenimi aldım. Ciddi düşünseydi bir açıklama yapardı. Siz de öyle arada konuşmak istiyorsanız cevap verin bence ama ben beklentiye girerim diyorsanız kesin konuşmayı. Konuştuğu birkaç kişi de olabilir.
İlişkinize önem vermemiş, siz görüşmek istemediğinizi söylemişsiniz ona cevap bile vermemiş. Sizin ona karşı olan duygularınıza güvenip canının istediği zaman gelebileceğini düşünüyor. Her yerden engelleyin gitsinBu çok saçma bişey. Ben görüşmek istemediğimi söyledim ona
Ama sonra mesaj attığında hiçbir şey olmamış gibi cevap vermişsiniz.Bu çok saçma bişey. Ben görüşmek istemediğimi söyledim ona
Yani ben tamamen düşmanca davranmamak adına attığı şeye bi yanıt verdim. Yoksa ondan bir beklentim olduğundan dolayı değil. Üstelik cevap vermemek onun saygısızlığı, bu yönden ona tolerans sağladığımı da düşünmüyorum. Neyse yeterince hoşlanmamış demek ki benden, öyle olsaydı bir gayreti olurdu herhalde. Daha fazla sorgulayıp durmayacağımAma sonra mesaj attığında hiçbir şey olmamış gibi cevap vermişsiniz.
Bu da karşı tarafa demek ki istediğim gibi davranabilirim mesajı veriyor. Kararınızın arkasında durun bence
Başlığı düzeltmişsiniz flört yapmışsınız
Formül basit: tutarlı adam istiyorsanız tutarlı davranacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?