Flörtün Erkek Arkadaş Kıskançlığı

toscanatoscana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
2.904
8.150
158
Yaklaşık 1 aydır flört ettiğim bir beyefendi var(dı).Güzel başlayan sohbetimiz, bir süre sonra karşılıklı çekime dönüştü.Geçen haftasonu bulunduğum şehre geldi ve güzel 3 gün geçirdik.Hatta gelecek planları vs yapmaya başlamıştı ufaktan.
Fakat en büyük anlaşmazlık şu oldu aramızda;kesinlikle erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor.Benim ise kadın arkadaşlarım olduğu kadar 10 seneye yaklaşan gerçekten sadece arkadaşım olan erkekler var.bir kısmı şehirdışında zaten.Ne zaman bu konu açılsa, sesinin tınısı bile değişiyor, asla kabul etmem kırmızı çizgim diyor.Kadını onun kutsalıymış falan.Perşembe akşamı telefonda bu yüzden tartıştık, argümanları o kadar saçma ve ilkel ki.Bir de şu var henüz flört aşamasındayız,daha dün hayatıma dahil olan birinin 10 senedir sağlam dostluğum olan, arada görüşüp çeşitli aktiviteler yaptığım insanlarla birdenbire görüşmemi kestirmeye çalışması canımı sıktı açıkçası.Ben çok özgürlükçüymüşüm o da godoş değilmiş falan.O gece ayrıldık, beni heryerden sildi vs.

Merak ettiğim, ben yanlış mı düşünüyorum?İnsan kendini ve karşısındakini bildikten sonra karşı cinsten arkadaşları olamaz mı?empati yaptığımda saçma saçma yakınlaşmalar görüp hissetmediğim sürece ben arkadaşlarını medenice karşılardım.Siz ne düşünüyorsunuz?Haklı mıyım merak ediyorum

Bence haklısın..
Hayatın boyunca erkekler olacak çevrende.
Hangi birinden sakinacak ?
Ne kadar göz hapsinde tutabilecek seni ?
Bu adam seninle dışarıya çıkmak istese ; kimsenin görmemesi için alkol misali kese kağıdına sarar seni.
Hatadan dönmüşsün.
Sorsan : Osmanlı erkegiyim der.
Sanki sokakta kaftanla geziyor

Aslında Osmanlı erkeği vs.değil,bayağı İzmirde büyümüş medeni bir adam.Kıyafetlerime asla karışmazmış, erkek arkadaşlarım da olabilirmiş arada konuşup mesajlalabilirmişim.
Ama sıkıntısı şu,onlarla buluşup aktivite vs.yapmamı istemiyormuş.Erkekleri biliyormuş zihniyetlerini vs.

Kendi de aynı zihniyetten demek ki Toplumdaki bütün erkekler mi hayvan yani, liseden beri arkadaşlık ettiğim 2 arkadaşım var, 2si de gayet kibar ve düzgün çocuklar şimdi de evli barklılar hala bir araya geliriz. Düzgün erkekler de gayet var, kendi ağır saçmalamış. Allaha şükür kim hayvan kim insan ayırt edecek beynimiz var, bu ayının fikrine ihtiyacımız yok

Mağarasına geri dönsün. Tövbe bismillah. Gerçekten bu insanlar nasıl bir kafa yapsındalar ?
Ayrıca ben yakın erkek arkadaşım olmasa da korkarım böylelerinden . Demek ki gördüğü her kadına başka şekilde bakıyor ki kadın erkek ilişkisine bu kadar yargılı davranıyor.
Ha bu arada içgüdüye inanırım. Sevgilim bir arkadaşım hakkında ısrarla görüşmemi istememişti. Çocuğu da birkaç kez görmüş, birlikte oturmuştu. Sonra bana ilişkim olduğu halde hislerinden bahsetti bu arkadaş. Bıçak gibi kestim attım ilişkimi bir daha görüşmedim. Ama sevgilim bana hiç bir erkek arkadaşınla görüşmeyeceksin demedi bu olaydan sonra.
Ama sizinki daha 1 aydır hayatınızda olmasına rağmen bu şekilde müdahele etmesi de cesaret işi. Yüzünü saklamamış. Koşarak uzaklaşın :)

Bende kaldı, neden sordunuz?

Madem Osmanlı erkeği kendisi, nikahsız olduğu bir kadının evinde kalmamalı. Sana gelince godoş gvat nutukları çekmiş ama senin eve postu sermekten de geri kalmamış bizi yemesin

Yani diyor ki ;
"Yıllarca aynı haltı yedigim için tecrubeliyim.
Kendimden biliyorum."
Yahu şu erkeklerin sunduğu argümanların kendilerince mantıklı (ki bize göre mantıklı değil) oluşu ancak biz kadınları güldürmesi

Eşimle tanıştığımda öyle kanki erkek arkadaşlarım yoktu hiç onla bunla görüşme tarzinda da bi adam olmadı ama hoşlanmaz biliyorum yüzünden anlarım, ha ben rahat bir insanım ileri boyutta olmasada istediğimle gayet istedigim gibi takılırim bu kişiyle ayrıl asla katlanılacak bir tip değil

İyi yapmışsınız açıkçası bu böyle başlar sizin giyim kuşamınıza karışmaya kadar devam eder

Madem Osmanlı erkeği kendisi, nikahsız olduğu bir kadının evinde kalmamalı. Sana gelince godoş gvat nutukları çekmiş ama senin eve postu sermekten de geri kalmamış bizi yemesin

Kendisi gayet medeni olduğunu belirtti hatta bulunduğum şehirde iş bulup birlikte yaşamak istermiş vs.
Dedi ki; “ben çok kıskancım, başka erkek ben yokken benim kadınımı alacak birlikte takılacaklar?Öyle bir şeyi kabul edemem,Kadın erkek muhabbeti b..a sarar bir erkek bir kadınla arkadas olur ama sonu seks ile biter.Kadın duygusaldır, erkek ise avcıdır”
Şok oldum şok..bir taraftan da çok hoşlanıyodum, canım acaip sıkıldı

Sen öylemi yaptın diyemedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…