Flörtün Erkek Arkadaş Kıskançlığı

Arkadaşlarımın çoğu erkektir ne böyle birşey hissettim ne de böyle bir bakış açısı gördüm yuh ama

Çüşşş brrrrr deseydiniz. Öküz ondan anlar çünkü.
Gayet de karşı cinsten arkadaşlarım var. Seks filan da yapmıyoruz. Tekmeyi vurmanıza sevindim, inşallah barışmazsınız.

Zaten başka şehirdeymiş, salla gitsin. Erkek mi yok etrafında? Ben bu farklı şehir olaylarını hiç anlamıyorum ya. Zihniyeti ise aşırı iğrenç. Daha iki günlük adamın resmen hayat tarzına, hayatına müdahalesi aşırı kötü ya. Başkası adına utandım şu an

Kesinlikle haklısınız. Hiç gelemem böyle beylik laflara. Kadınım kutsalımdır nedir ya

Böyle normal erkek arkadaşları kıskanan erkeklerin kendilerine güven sorunu olduğunu düşünüyorum.

Ben aklı başında yetişkin bir insanım. Nerede nasıl davranacağımı, kiminle ne kadar mesafede duracağımı bilirim. Kaç senelik dostumu da değil 2 günlük biri için, isterse kocam olsun, ortada gerçekten bir ayıp, bir yanlış hareketi yoksa silmem.

Hayatımız bize aittir. Bir ilişkiye/ evliliğe girince onlardan önceki hayatımız duman olup uçmuyor. Hayatımızın tamamını saygıyla kabul etmeleri gerekir. Eğer ortada gerçek anlamda rahatsız edici bir şey yoksa dediğim gibi. Bence çok doğru yapmışsınız.

İlişkisi başlayınca sırf sevgilisi istemiyor diye benimle arasına mesafe koyan bir dostum olsaydı, silerdim o kişiyi. Çok net

Madem gvat ve ılık değil koç gibi nikah yapar birlikte yaşamak neyin nesi

Birlikte yaşamaya gelince medeni amma etrafta başka erkek varsa Osmanlı erkeği o nasıl oluyor

Valla sen bilirsin konu sahibesi ister al ister alma alırsan da ıslah et topluma kazandır bu öküzü

1. Daha 1 aylık tanıdığın 3 gün geçirdiğin flörtün ile 10 yıllık arkadaşlıklarını bir tutma. Örneğin 3 ay sonra flörtün ile ayrıldın. 10 yıllık dostlarını silmiş olacaksın.

2. Diyelim ki flörtün ile evlendin, şimdiden böyle yapan adam ileride sana hayatı zindan eder. Ne rahat bir şekilde dışarı çıkabilirsin ne de istediğin kişiler ile görüşebilirsin. Çünkü adamın kadınlara karşı güveni yok. Sana da olmayacak.

3. İlişkilerde ister kadın ister erkek olsun, şu kişiyle görüşmeni istemiyorum demesi için o kişinin olumsuzlukları hakkında sağlam delilleri olması lazım ki seni inandırsın. Adam hiçbiriyle görüşme diyorsa adam paranoyaktır. Uzak durmak lazım.

4. Kimsenin senin özgür iradeni yok saymasına izin verme. Seçimlerin Eleştirilebilir ama yasak konulamaz….

Madem Osmanlı erkeği kendisi, nikahsız olduğu bir kadının evinde kalmamalı. Sana gelince godoş gvat nutukları çekmiş ama senin eve postu sermekten de geri kalmamış bizi yemesin
Ahahah çok açık konuşmuşsun maaşallah bam bam bam ben nezaketle dile getirmiş idim oysa

Ahahah çok açık konuşmuşsun maaşallah bam bam bam ben nezaketle dile getirmiş idim oysa

Bir de bu tipler çıktı çok modernim havalarında takılıp sorumluluk almak istemeyen tipler Avrupalı biriyle tanımak için evlenmeden önce birlikte yaşarım ama bizimkilerin derdi modernlik falan değil, adam olmaktan kaçmak. Valla uyanık olun kızlar bu modernizm ayaklarını yemeyin

Yeni çıkmadılar canım ezelden beri varlar maalesef

Bittiği daha iyi olmuş. Arkadaşa takılmak nedir nasıl bir kafadır bu.
En yakın arkadaşım erkek, el kadar bebeydik arkadaş olduk beraber büyüdük eşime ne oluyormuş. Yorum dahi yapamaz. Zaten şöyle değil midir, evlenince çember büyür eşimin arkadaşları evlendi eşleri de dahil oldu aramıza benim arkadaşlarımın eşleri de aynı şekilde: kocaman bi aileyiz.
Kutsalım falan bana komik geliyor yahu kabe miyiz biz kutsal olalım.

Çok sevdiğim ve çok yakın olduğum erkek arkadaşlarım vardı zamanında. Ayrılmanız iyi olmuş

Sepetle bu kekoyu.

O zihniyetlerini bildiği erkeklerle aynı b.ku rahat yiyemeyecek sizin erkek arkadaşlarınız varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…