• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fmf ve behçet hastası hamile ve hamilelik adaylarının dikkatine!

gourde

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
17
2
286
Arkadaşlar ben behçet hastasıyım.Colchium dispert kullanıyorum günde üç defa.kızıma hamileyken beş farklı jinekolog ve benim romatoloji uzmanı prof. Dr.uma danışarak ilacıma devam ettim ve şükür kızım sağlıklı.Ancak bu hamileliğimde iki farklı jinekolog da bana ilacımı kullanmamamı önerdi ve ben de amniyosentezle ilgili araştırma yaparken bu ilacı gebeliğinin ilk döneminde kullananlara bu testin yapılması gerektiğini ve bu ilacın gebeliğin özellikle ilk döneminde hücre bölünmesini yavaşlattığını okudum.benimle benzer durumdaki gebe ve bebek düşünen arkadaşların bu konuyu doktorlarıyla görüşmesini önermek istedim.

Arkadaşlar ben behçet hastasıyım.Colchium dispert kullanıyorum günde üç defa.kızıma hamileyken beş farklı jinekolog ve benim romatoloji uzmanı prof. Dr.uma danışarak ilacıma devam ettim ve şükür kızım sağlıklı.Ancak bu hamileliğimde iki farklı jinekolog da bana ilacımı kullanmamamı önerdi ve ben de amniyosentezle ilgili araştırma yaparken bu ilacı gebeliğinin ilk döneminde kullananlara bu testin yapılması gerektiğini ve bu ilacın gebeliğin özellikle ilk döneminde hücre bölünmesini yavaşlattığını okudum.benimle benzer durumdaki gebe ve bebek düşünen arkadaşların bu konuyu doktorlarıyla görüşmesini önermek istedim.

Rabbim huzurlu sağlıklı bir doğum nasip etsin canım. Yavrun da sen de sağlıkla geçirin bu süreci inşaAllah.. :KK16::KK200:

Sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı korusun.

merhaba, bende fmf hastasıyım, bana da iki farklı doktor önerisi ile ilk 3 ay ilacı bırakmam tavsiye edildi ve kullanmadım.
sanırım sizin bahsettiğiniz de bu şekilde doğrusu gourde gourde

merhaba, bende fmf hastasıyım, bana da iki farklı doktor önerisi ile ilk 3 ay ilacı bırakmam tavsiye edildi ve kullanmadım.
sanırım sizin bahsettiğiniz de bu şekilde doğrusu gourde gourde
Merhaba bende fmf hastasıyım doğal yolla mı hamile kaldınız acaba

evet tamamen doğal yolla hamile kaldım
Koşisin kullanmaya devam ediyor musun ya da ilk aylarda bıraktın mı.. Hamileliğin Nasıl devam ediyor. Kusura bakma çok soru sordum ama merak ediyorum

Back
X