FOCUS T25 workout

CallanPinckney

İnsanlar açken sen nasıl doyasıya yiyebilirsin?!!
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
9.332
14.199
Evet kızlar artık bu başlığın açılma zamanı çoktan gelmişti.
Günde sadece 25 dakika ile mükemmel sonuçlar alınan bir program.
T25 yapanlar,birlikte yürüyelim bu yolda!
işte bir kaç sonuç:
HeatherH_before+after.jpg

T25-beforeafter.jpg
1013929_382234291887352_2029481923_n.jpg

hqdefault.jpg

benim bu 1. haftam
bugun cardio ve lower focus günümdü,ölçülerimi aldım bu hafta..
bu arada boyum 163,t25teki tania ile aynı boydayım..yani bu kadının fiziği benim nirvanam olacak sanırım :)) tanianın kilosu 57imiş,benim hedef kilom 55(şuan 59 kg'ım)
bakalım inşallah güzel sonuçlar görürüz:))

video su yok mu bunun ki Bide ölçüler i nasıl alıuoruzz ben spora başlarken oylesıne bı ölçü aldım ama neresi ne tam bılmeden soyle ölctüm. Basen neresi bilmiyorum ..
günde 25 dk hiç bişey değil
62,7
Bacak sağ sol 60
Poponun en geniş yeri 101
göbeğin en kalın yeri 89
Göbek üstü 85
Belin en ince yeri 75
Gögüs 95

video su yok mu bunun ki Bide ölçüler i nasıl alıuoruzz ben spora başlarken oylesıne bı ölçü aldım ama neresi ne tam bılmeden soyle ölctüm. Basen neresi bilmiyorum ..
62,7
Bacak sağ sol 60
göbeğin en kalın yeri 89
Göbek üstü 85
Belin en ince yeri 75
Gögüs 95
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
canım ilk sayfada arkadaş ölçülerin nerelerden alınacağını ayrıntılı anlatmış
sadece iç bacak ölçüsü yanlış,iç bacak üst bacağın yani uyluğun en kalın yerinden alınır

62,7
Bacak sağ sol 60
göbeğin en kalın yeri 89
Göbek üstü 85
Belin en ince yeri 75
Gögüs 95
ölçülerimiz neredeyse aynı benim alt taraf biraz daha zayıf
t25le çok iyi sonuçlar alacağız inşallah

benim çarşamba günkü ölçülerim
kg.59,8
bel:76
göbek:82
kalça:96
basen:92
sağ iç bacak:54 sol:56,5

ben bu videoları indiricek link bulamadıgım icin baslayamadım banada yardımcı olursanız aranıza katılırım

ben bu videoları indiricek link bulamadıgım icin baslayamadım banada yardımcı olursanız aranıza katılırım
canım ya torentten indirebilirsin(yaklaşık 1 saatte,tabi internet hızına da bağlı) ya da google a T25 indir yazdığında indirme dosyaları çıkıyor ama onlar 2 günde filan iniyor
bilgisayardan iyi anlayan birinden yardım almak en iyisi,ben böyle yapmıştım

günaydın bebetolar,

valla callan benim yapamadığımı yaptı. başlık vs uğraşamam diye birilerinin açmasını bekliyordum. benim aslında bu 5. haftam olacaktı ama bazı sebeplerden ötürü baştan aldım şuan 3. haftamdayım.

mutluyum huzurluyum :)

t25 ile karı koca kilo verdi bunlar :):):) kocası 41 yasında tania da öyle. yani vakit dövünme ağlama vakti değil, hareket vakti kızlaaar

günaydın bebetolar,

valla callan benim yapamadığımı yaptı. başlık vs uğraşamam diye birilerinin açmasını bekliyordum. benim aslında bu 5. haftam olacaktı ama bazı sebeplerden ötürü baştan aldım şuan 3. haftamdayım.

mutluyum huzurluyum :)
semicim sen alfa programında mısın,sanki betaya geçmişsin :))

X