Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm çok geçmiş olsun kaç haftalık hamilesin ???
seni korkutmak istemem ama ben bebeğimi 8 haftalıkken mikrobik ishal sonucu kaybettim ve kendimde ölümden döndüm sana tavsiyem mutlaka doktorunla görüş gerekirse de hastaneye yat bütün tahlil ve tetkiklerini yaptır rabbim acil şifalar versin bebeğin de sağlıkla sıhhatla doğsun inşallah
eleviti bende kullanıyorum ama beni kabız yapıyor doktoruma söyledim ilaç verdi
hiç riske atmadan doktoruna sor derim
canım dedim yaa korkma diee beniki mikrobikti inşallah önemli değildir seninki kusma da vardı bende çok afedersin ama ishalim su gibi ve rengi de yeşildi :26:
canım yarın doktora gidecekmişsin mutlaka söyle sen 3-4 kez çıkıyomuşsun ben her 10 dk da gidiyordum 3 günde 2 kilo vermiştim ölümden dönmüştüm şimdi çok pişmanım keşke hastanede yatmak istiyorum deseydim![]()
ikiniz de allaha emanet olun kısa sürede tekrar sağlığına kavuşursun umarımm içini ferah tut ........
Arkadaşım folbiol çok güçlü bir folik asit diğerlerine nazaran. Bana doktorum yarım kullan demişti bende unutup tam kullanmıştım gerçekten geçmiyor. Muz yedim biraz hafifledigecmek bilmeyen ishal basladi da
acaba folbiol yapiyor olabilir mi
bir de elevit kullaniyorum ama onu 2gun kestim ishal gecmedi sanirim o degildir