folbiol-omega 3- demir ilacı

therapne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.029
327
158
Merhabalar, ben 23 gün önce bebeğimi selafosel teşhisi ile kaybettim. Planlı ve temkinli olmak istiyorum beyin ve kalp gelişimi için folbiol içmeye hemen başladım .Ancak demir depolarımda da eksiklik çıkmıştı. Aranızda hamile kalmadan omega 3, demir ilacı veya başka bir şey kullanan var mı?

çok üzüldüm, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah, bence bunların bol bulunduğu besinleri daha çok yesen ilaçtan daha faydası olacağı görüşündeyim. evet ilaçta önemli ama sonuçta hamile kalıncada alışkanlık haline getirmiş olursun. çünkü hamilelik sürecinde yediğin herşeyden mide bulantısı,koku yüzünden kısa sürede bıkıyorsun ve ister istemez uzaklaşabiliyorsun, hamile kalmadan alışkanlık edinirsen hem senin için hemde bebek için daha sağlıklı-faydalı bir karar vermiş olursun.
ayrıca hamile kalmadan bile kendi vücut sağlımız için yemeliyiz ama biz yumurta kapıya dayanınca dış takviyelerle alıyoruz.bunu senin için söylemiyorum hepimiz genelde böyle yapıyoruz,güzel alışkanlar kazanmanız dileğiyle....

Yo Yoo haklısın ancak ben her gün mutlaka yumurta et süt yoğurt ceviz vs. yerim. Ama buna rağmen dmir değerlerim düşük çıktı o yüzden folik asit demir vs. takviyesini sordum.. Zaten 2 3 haftaya dr ye gidicem o da bir şey ler söylerse paylaşırım burada da

çok güzel, bu arada çayı azaltmanı hatta bırakmanı bile tavsiye ederim gerçekten de demiri bağlıyor

çok teşekkür ederim canım günde 2 3 bardak içiyorum ama dediğin gibi yapmak şart bir dahaki hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…