FOLBIOL

Humyuk

Nasipse olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
710
1.085
33
34
Selam kizlar
Ben hamile kalmak istiyorum doktora gittigimde muayene etti sorun gozukmuyor folik asit almaya basla dedi. Bende folbiol aldim. Ancak gebelik oncesinde gunde kac adet kullanilmali konusunda bisey demedi. Sizler ne yaptiniz?? Aldim ilaci ilac bana ben ona bakiyorum

Günde bir tane tok karnina iç canım ayni saatlerde icersen daha iyi olur

canm benm de bi düsügm olmustu 7 ay once esimin isi geregi bu 7 ayin 5 ayi ayri aralarda gelirdi ondada olmadi kafami goren hamile misin senen geldi doktora git cok zor bisey. Doktora gittim kistim felan varmi die bisey cikmadi. Bu ilaci kullandgm ay hamile kaldm suan 8 haftalik olduk bu ilaca devam ediyorm
allahm sanada nasip etsin hayirli zamanda hayirli bi evlat

Bende kullanıyorum 3 aydır.Hergğn tok karnına 1 tane alacaksın aynı saatlere denk gelmesi daha iyi ama sen illa o saate alacağım diye stres yapma .

Ayy cok sevindim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah. Bende cikolata kisti var korkuyorum hamile kalamazsam diye nasip insallah olur

Bende kullanıyorum 3 aydır.Hergğn tok karnına 1 tane alacaksın aynı saatlere denk gelmesi daha iyi ama sen illa o saate alacağım diye stres yapma .

Sagol canim dikkat etmeye calisirim ayni saatlerdr almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…