Folik asit k

edanue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
9
1
1
28
Merhaba arkadaşlar hamilelik öncesi folik asit kullanmak istedim fakat 2 marka kullandım ve midemi bozdu her ikisi neden böyle oluyor bilmiyorum birde rahatsızlığım var aşırı aktif mesene sendromu ne kabız ne ishal olmamam gerekiyor folik asit sizlerdede mide bozması yaptı mı merak ettim

Sabah aç mı tok mu alıyorsunuz ben tok karnına alıyorum acaba aç karnına içsem yapar mı ki korkuyorum artık acaba hamile kaldığımda ne yapıcam bu beni çok düşündürüyor 😞😞
Tok karnına içiyordum aç karnına bilmiyorum ki canım benim midem hassastır bulanır dokunur diye tok alıyordum bir de zaten genelde tok karnına içilir başka bir şeyden artmıştır diğer şikayetlerin

Ben solgar markasını kullanmıştım baya kaliteli ve ünlü
Sabah aç mı tok mu alıyorsunuz ben tok karnına alıyorum acaba aç karnına içsem yapar mı ki korkuyorum artık acaba hamile kaldığımda ne yapıcam bu beni çok düşündürüyor 😞
Tok karnına içiyordum aç karnına bilmiyorum ki canım benim midem hassastır bulanır dokunur diye tok alıyordum bir de zaten genelde tok karnına içilir başka bir şeyden artmıştır diğer şikayetler

Tok karnına içiyordum aç karnına bilmiyorum ki canım benim midem hassastır bulanır dokunur diye tok alıyordum bir de zaten genelde tok karnına içilir başka bir şeyden artmıştır diğer şikayetlerin
Hastalığım için diyet yapıyorum hani tetikleyici birşey yemedim biliyorum kendimi şuan midem bozulsun önemli değil ama hamilelikte bu sıkıntıyı yaşamak istemiyorum

Sabah aç mı tok mu alıyorsunuz ben tok karnına alıyorum acaba aç karnına içsem yapar mı ki korkuyorum artık acaba hamile kaldığımda ne yapıcam bu beni çok düşündürüyor 😞

Hastalığım için diyet yapıyorum hani tetikleyici birşey yemedim biliyorum kendimi şuan midem bozulsun önemli değil ama hamilelikte bu sıkıntıyı yaşamak istemiyorum
Eh hamilelikte kabızlık oluyor bunun kaçarı yok bol bol su içmek lazım

Folik asit yapan yiyecekleri araştır canım örneğin semizotu, badem, armut kışın ıspanak gibi. İçemezsen bunlardan almaya çalışırsın
Degerlerime baktırdım düşük çıktı halbuki hergün marul tüketiyorum yemeklerin yanında nohut fasülye kabak çekirdeği yememe rağmen yükselmemiş anlamadım bende

Degerlerime baktırdım düşük çıktı halbuki hergün marul tüketiyorum yemeklerin yanında nohut fasülye kabak çekirdeği yememe rağmen yükselmemiş anlamadım bende
Kabak çekirdeğinde daha çok magnezyum vardır yumurtlama için iyidir koyu yeşil yapraklı besinlerde çok bulunur bi de armut, badem

Kabak çekirdeğinde daha çok magnezyum vardır yumurtlama için iyidir koyu yeşil yapraklı besinlerde çok bulunur bi de armut, bade

Kabak çekirdeğinde daha çok magnezyum vardır yumurtlama için iyidir koyu yeşil yapraklı besinlerde çok bulunur bi de armut, badem
Onu bilmiyordum tamam bundan sonra daha çok onları tüketeyim ☺️çok teşekkür ederim

Back
X