folik asit kullananlar bakabılırmi lütfenn :(

Bulantilar normal zamanda baslamis zaten.bulantin olsada folik asite drvam et derim

Allah rahmen eylesin oncelikle.Cok ilginc benimde bayadir cok gazim oluyor ve midemden birsey kopuyor sanki. Bende 5-6 aydir falan kullaniyorum folik asiti. Belkide o yapti hic aklima gelmemisti.

Merhaba,
3 aylık hamileyim, 8 aydır Folik asit kullanıyorum. En ufak bir sıkıntım olmadı. aksine nedendir bilmem tırnak yapım sertlesti :)) Benim kullandıgım Folik asit: Folic Iod idi. 400 mcg Folik asit, 150 mcg Iyot.

kızlar hamile oldugumu ogrendıgımden beri folik asit kullanıyorum ilk zamanlar mıgde bulantım yoktu ama yaklasık 2 haftadır falan asırı gaz ve mıgde bulantım var.. gectıgımız gunlerde 2 gun folık asıt ıcememıstım cenazemız vardı ve ıcmedıgım gunlerde ne gazım oldu nede mıgde bulantım böyle bır sorun yasayan varmı lutfen yardımcı olun :KK43:
Bence haftalar ilerlediği için bulantınız başlamıştır. İlaç etkilemez bende kullanıyorum gebelikten önce de başlamıştım bu tarz sorunlar yaşamamıştım. Dilerim tez zamanda geçer de tadını çıkartırsınız :)

ben folidoce isimli folik asit kullanıyorum gerçekten çok gaz yapıyor hafif bir baş dönmesi de oluyor

ben folidoce isimli folik asit kullanıyorum gerçekten çok gaz yapıyor hafif bir baş dönmesi de oluyor
benımkıde aynı marka canım ve ılactan oluyo doktorumu aradım 2 gun ıcme bakalım ondanmı ondansa baska yazalım dedı 2 gundur ıcmıyorum hıcbır sıkıntım yok ılactan oldugu kesınlesti :(

Bence haftalar ilerlediği için bulantınız başlamıştır. İlaç etkilemez bende kullanıyorum gebelikten önce de başlamıştım bu tarz sorunlar yaşamamıştım. Dilerim tez zamanda geçer de tadını çıkartırsınız :)
herkesın bunyesı bır degıl doktorum ıcmeyerek dene ılactansa degıstırelım dedı ve ıkı gundur ıcmıyorum hıcbır sıkıntım yok sımdı baska bır folık asıt denıcem :(

herkesın bunyesı bır degıl doktorum ıcmeyerek dene ılactansa degıstırelım dedı ve ıkı gundur ıcmıyorum hıcbır sıkıntım yok sımdı baska bır folık asıt denıcem :KK43:
Tatlım mide bulantısı ve gazın zirvede hissedildiği dönemlerdesin ben 11.haftama girdim yeni yeni mide bulantım hafifledi ama gaz sorunum geçmiyor

Bende kullaniyorum canim kac aydir ama.hic bi yan etkisini gormedim

benımkıde aynı marka canım ve ılactan oluyo doktorumu aradım 2 gun ıcme bakalım ondanmı ondansa baska yazalım dedı 2 gundur ıcmıyorum hıcbır sıkıntım yok ılactan oldugu kesınlesti :KK43:
henüz hamile değilim canım bu ay ovulasyon testiyle inşallah olmaya çalışıyorum. bu ilaca başlayalı 3 hafta falan oldu kullanmasam mı yoksa :KK43:

herkesın bunyesı bır degıl doktorum ıcmeyerek dene ılactansa degıstırelım dedı ve ıkı gundur ıcmıyorum hıcbır sıkıntım yok sımdı baska bır folık asıt denıcem :KK43:
Bende de yapmaya başladı. Bugün içmeyerek denedim kendimi ve benim d folikten oluyormuş bulantım onu anladım. Folik trio kullanıyorum bende. Bundan sonra yatarken içicem ya da kesmek zorunda kalıcam.

solgarınkiler daha az mide bulantısı yapıor etrafımdakı herkeste aynı görüşte ya 100 lük olan folic asit folacin yazan yada folate yazan 50 lık ikiside 400 mcg solgarın folikleri günde 1 tane almanız yeterli oluyor.

Canım folık asıtten degıldır cunku bu ılacların hıc bır yan etkısı yok suda cozunen ılaclar. Belkı stresten fln olmus olabılır.

Back
X