Folik asit kullanımı

Hasretkaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
15
2
1
28
Merhaba 6 haftalık gebelikte doktor folbiol 5mg ve Elenatal 1 önerdi . Elenatal da da folik asit var 400ug . Folbiol de ise 5mg . Acaba fazla mı folik asit alıyorum . Sizler neler kullandınız ?

Doktora sordum arayıp o da diğerini bırak dedi 4 gün 5mg fazladan içtim sorun olur mu acaba bir öneriniz var mı

4 gün fazladan 5mg almışım sorun olur mu diye tereddütte kaldım teşekkürler

4 gün fazladan 5mg almışım sorun olur mu diye tereddütte kaldım teşekkürler
Gebelikte 400ug hepimiz kullandığımız için ekstra yediğimiz şeylerden de alıyoruz çok fazla gelmedi bana mg olarak. Uzmanı değilim o yüzden net konuşamam ama kendi düşüncem olmayacağı yönünde. Bundan sonrası için dikkat edersiniz :) Sağlıkla gelsin bebiş♥

Merhaba 6 haftalık gebelikte doktor folbiol 5mg ve Elenatal 1 önerdi . Elenatal da da folik asit var 400ug . Folbiol de ise 5mg . Acaba fazla mı folik asit alıyorum . Sizler neler kullandınız ?
Doktor önerisiyse bence kafaya takacak bir şey yok doktorunuzun bir bildiği vardır öncesinde kullanmadıysanız öyle vermiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…