Doğuma Hazırlık Folik asit

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minamini3232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2018
109
30
48
Kizlar ne marka folik asit kullandiniz. Doktor net bisey demedi. Falbiol kullaniyodum. Fakat beslenme uzmanim onun fazla olduğunu ocean markasinin folatini kullan dedi. Bu arada bebek 5 haftalikmis yeni ogrendim ama kese henuz gorunmedi. Haftaya goruncek insallah. Beta 690 cikti normal mi sizce her sey. B12 ignesi vuruluyodum o sikinti olur mu. Hic bisey bilmiyorm 27 yasindayim bu arada

Ben solgar kullanıyorum canım. Betanın artışı önemli olan, 2 günde bir iki katına yakın artıyorsa sağlıklıdır. 690 değerle zaten görünmez. Bir hafta sonra görünür ama. B12 iğnesini de doktoruna danış. Ama hamilelikte B12 iğnesi veriliyor tahlillerine göre.

Folicus plus kullanıyordum o bitti solgar folat başladım 50 tablet var içinde öneririm açıkçası, 5 haftalık gebelik daha çok küçük, bebişin 1 hafta 10 güne görürsün inşallah

Canım bende falbiol kullanıyorum şuan ve b12 vitamin iğnesinide kullanıyorum doktor sağlık ocağındaki doktor ilk 3 ay hamilelere önermiyoruz dedi ama hastanedeki nöroloji doktorum kullanabilirsin sıkıntı yok dedi, 2 hafta sonra kadın doğuma gitcem muayeneye bi ona danışacam sorun yok derse ayda bi vurmaya devam haberleşiriz olmazsa cnm

Canım norologdan once keske kadin dogumcuna danissaydin. Igne ilk haftalarda onermiyorlar. Falbiolu biraktim bende fazla gelirmis solgar kullaniyorum

Folidoce kullan

Canım norologdan once keske kadin dogumcuna danissaydin. Igne ilk haftalarda onermiyorlar. Falbiolu biraktim bende fazla gelirmis solgar kullaniyorum
Heyecandan sormayı unuttum kadın doğumcuya yaptırmıyorum zaten iğnelerimi önce bi onunla konuşacam, günde bi tane alıyorum ben folik asit

Kızlar selam hepinize. Doğal folik asit kaynağı besinlerle ilgili yazımı aşağıya bırakıyorum. Bu yazımda aynı zamanda hamileler için sağlıklı atıştırmalık tarifleri de verdim. Umarım faydası olur.

Hamilelikte beslenme ve sağlıklı atıştırmalık tarifleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…