- 2 Ağustos 2013
- 38.476
- 129.837
- 798
- Konu Sahibi beyazcicegim__
-
Evet sürekli içiyoruzÇok teşekkürler sağolunregl iken falan içiyoruz demi ya saçma bir soru ama bilgim sıfır etrafımada bu konuyu açmadım açmak istemiyorum. O yüzden soruyorum böyle sizlere. Troid için ilaç almam gerekli sanırım doktora gidince söyleyeceğim.
Tamamdır çok teşekkür ederimEvet sürekli içiyoruzdoktora söylerseniz bebek düşünüyorum diye ilaç verir muhtemelen
Bu multivitaminde folik asit vs hepsi mi var yani ? Çok teşekkürler.Pregnomarin yazmışlardı tedavi görürken hala da kullanıyorum, multivitanin içinde folik asit ve omega 3 ü de içeren diğer vitaminler var. Fiyatı da uygun multivitamine göre
Bu multivitaminde folik asit vs hepsi mi var yani ? Çok teşekkürler.
Çok teşekkürler canım ilgili bir doktoram gitmek şart.AYnen hepsi var canım. Doktoruna da danış tabi, eğer uygun görürse tavsiye ederim
Çok teşekkürler canım ilgili bir doktoram gitmek şart.
Randevu almıstın ama dün iptal edilmişVitamin için gitmene gerek yok ama adetin 2. Ya da 3. Günü gidersen hem hormonlara baktırırsın, hem bi muayene olursun. Folik asit konusunu da sorarsın. Tam anlamıyla bi hazırlık olur
Hepsinde degil. İlk ay korunduk. Yani bir ay yukleme yapmis oldum. İkinci ay devam ettim ama bu sefer korunmadik. Allah nasip etti bu sure sonunda oldu. Ama ben hap va kullanmiyordum esim korunuyordu. Doktor onun icin de bunyen hazirmis bekliyormus zaten dedi:)) ben cabuk oldu sanki deyince:)Şey ayrıca 2 ay kullanırken korunmasız ilişki yaşadınız mı ? Ben hala korunuyorum nedense hep bir anda olursa korkum var.
Teşekkürler. Ne güzel anlatmıssınız insallah bizimde hemen olurHepsinde degil. İlk ay korunduk. Yani bir ay yukleme yapmis oldum. İkinci ay devam ettim ama bu sefer korunmadik. Allah nasip etti bu sure sonunda oldu. Ama ben hap va kullanmiyordum esim korunuyordu. Doktor onun icin de bunyen hazirmis bekliyormus zaten dedi:)) ben cabuk oldu sanki deyince:)
Olabilir yani olmaz demeyelim:))
Doktor yazmiyor hatta benimki marka adi bile vermedi. Arkadasim eczaci o verdi ben de basladim. Multivitaminlere bence gebe kalinca baslayin. Cunku icinde demir iyot vs de olabiliyor ve bunlar gebe kalmadan sadece size yuk. Ama ben zaten duzenli b12 ve d aliyordum normal hayatimda da hep eksik cikar cunku. Simdi onlari biraktim cunku imom tek hap yetiyor.
Rüyamda gebelik testi gördüm negatifti diyorum bak işte denemedin erkenden daha yol uzun keske önceden korunmasız ilişki yaşasaydım diyorum hahah etkisinde kalmış bünyeHepsinde degil. İlk ay korunduk. Yani bir ay yukleme yapmis oldum. İkinci ay devam ettim ama bu sefer korunmadik. Allah nasip etti bu sure sonunda oldu. Ama ben hap va kullanmiyordum esim korunuyordu. Doktor onun icin de bunyen hazirmis bekliyormus zaten dedi:)) ben cabuk oldu sanki deyince:)
Olabilir yani olmaz demeyelim:))
Doktor yazmiyor hatta benimki marka adi bile vermedi. Arkadasim eczaci o verdi ben de basladim. Multivitaminlere bence gebe kalinca baslayin. Cunku icinde demir iyot vs de olabiliyor ve bunlar gebe kalmadan sadece size yuk. Ama ben zaten duzenli b12 ve d aliyordum normal hayatimda da hep eksik cikar cunku. Simdi onlari biraktim cunku imom tek hap yetiyor.
Folidoce kullanıyorum canım daha ilk ayım 2 aydır deniyoruz bakalım inşallah faydası olur ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhabalar hepinize. Ben kısmetse bu ay hormon testine gideceğim ve folik asit yazdıracaktım doktora. İlk doktorun verdiğine bakacağım tabi ama sizinde kullanıp memnun kaldığınız var mı acaba ? Allah herkese istediği zaman sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eylesin
Folik asit 2. 3. Ayında korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Ayrıca şunuda danışmadan geçemeceğim heyecanımı mazur görün. Geçenlerde doktor troid testi yaptı ve 4 çıktı sizce yüksek mi ? Sonuclarım gec çıktığı için anca bu hafta gidebileceğim normal değer olarak gözüküyor ama bildiğim kadarıyla 2 olmalı. Evet doktora gidince soracağım ama çok heyecanlıyım bu konularda
Hemen olmayabilir bebek istiyorsanız korunmayı bırakın bence korkmayınŞey ayrıca 2 ay kullanırken korunmasız ilişki yaşadınız mı ? Ben hala korunuyorum nedense hep bir anda olursa korkum var.
Ay inşallah bende kalırım ya ne güzel 2.ayda kalmışsınız Varmı Bi tavsiyeniz acaba çok heycanlıyımdaBen folidoce kullandim 2 ay noyunca sonra hamile kaldim. Birinci ayimda da devam ettim ve imom(multivitamin) ona gectim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?