Folik Asit

Evet sürekli içiyoruz doktora söylerseniz bebek düşünüyorum diye ilaç verir muhtemelen

Pregnomarin yazmışlardı tedavi görürken hala da kullanıyorum, multivitanin içinde folik asit ve omega 3 ü de içeren diğer vitaminler var. Fiyatı da uygun multivitamine göre

Şey ayrıca 2 ay kullanırken korunmasız ilişki yaşadınız mı ? Ben hala korunuyorum nedense hep bir anda olursa korkum var.
Hepsinde degil. İlk ay korunduk. Yani bir ay yukleme yapmis oldum. İkinci ay devam ettim ama bu sefer korunmadik. Allah nasip etti bu sure sonunda oldu. Ama ben hap va kullanmiyordum esim korunuyordu. Doktor onun icin de bunyen hazirmis bekliyormus zaten dedi:)) ben cabuk oldu sanki deyince:)
Olabilir yani olmaz demeyelim:))
Doktor yazmiyor hatta benimki marka adi bile vermedi. Arkadasim eczaci o verdi ben de basladim. Multivitaminlere bence gebe kalinca baslayin. Cunku icinde demir iyot vs de olabiliyor ve bunlar gebe kalmadan sadece size yuk. Ama ben zaten duzenli b12 ve d aliyordum normal hayatimda da hep eksik cikar cunku. Simdi onlari biraktim cunku imom tek hap yetiyor.

Teşekkürler. Ne güzel anlatmıssınız insallah bizimde hemen olur Eşim hemen olmayacak belki deneyelim diyor ama en azından bir iki ay folik asit kullanayım. Bizde 3 yıllık evliyiz ilk 4-5 ay falan hap kullandım sonra hep eşim korundu. Nedense denediğimiz gibi olacak geliyor bana İlk ay belki olmaz banada şok etkisi yaratcak Hayırlsıı ve sağlıklısıyla gelsin insallah sizede tekrardan tesekkürler

Rüyamda gebelik testi gördüm negatifti diyorum bak işte denemedin erkenden daha yol uzun keske önceden korunmasız ilişki yaşasaydım diyorum hahah etkisinde kalmış bünye hayır olsun insallah

Folidoce kullanıyorum canım daha ilk ayım 2 aydır deniyoruz bakalım inşallah faydası olur ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…