Folik Asit

niras88

niras88
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
49
6
98
37
Kızlar hayırlı geceler...
Allah nasip ederse bebek istiyoruz , bu folik asit kullanımı gebelik öncesi ve sonrasında önemliymiş... Bu ilacı doktora gitmeden alıp kullanmaya başlasam olur mu sizce bi zararı var mı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk çocuğunuz mu bilmiyorum ama hamilelik planınız varsa hamile kalmadan bir doktora muayene olmak gerekli ilaçları size yazması daha uygun olmaz mı?

İlk olacak inşallah çalıştığım için hiç fırsatım olmuyo aslında ama dediğiniz gibi fırsat oluşturum doktor tavsiyesi ile başlayayım inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla ilacın bir zararı olmaz doktor da kesin folik asit yazar zaten. Ancak kontrol olduktan sonra gebeliği düşünmek en doğrusu. Ben annemin sözünü dinlemedim gitmedim doktora. Sonra hamile kaldım miyomum olduğunu öğrendim hem de epey büyük 7cm kadardı. İki ay sonra bebeğin kalbi durdu. Ameliyat olup miyomu aldırdım. İnşallah sende bir şey çıkmaz ama yine de kanına falan bakılıyor ona göre belki başka bir ilaç daha verilir. En azından için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…