- 9 Temmuz 2016
- 170
- 78
- 13
- Konu Sahibi Muallim_e3416
-
bu ilacı hamilelikten önce mi verdi doktor canım ?folidoce idi benimki canım.
anladım canım da reçete olmadan da alınabiliyor mu bu ki ?ben gebelik düşündüğümde kullanmaya başladım canım. eczaneden kendim aldım. eczacı ne için dedi söyledim o zaman bu iyidir dedi verdi. hamileliğimi öğrendiğimde doktora gittim folik asiti sordu markasını söyledim evet gayet güzel demişti.
reçete zorunluluğu yok. ben ne zaman bittiyse gidip aldım doktor hiç reçeteye yazmadı bunu.anladım canım da reçete olmadan da alınabiliyor mu bu ki ?
folıo 44 tlfolik asidi devlet karşılamıyor zaten. reçete yazsa da cebinizden ödeyeceksiniz.
fiyatları ne kadar bilmiyorum ama bilen biri yazarsa iyi olur
34 lira yeni aldım.folik asidi devlet karşılamıyor zaten. reçete yazsa da cebinizden ödeyeceksiniz.
fiyatları ne kadar bilmiyorum ama bilen biri yazarsa iyi olur
yani folic trio da vitamin kompleksi de var o zaman ayrı ayrı kullanmaktansa bunu almak daha mantklı sanrm.34 lira yeni aldım.
Folic trio ama ben kalsiyum ve d vitamini desteği de olsun diye ve ilk hamileliğimde de kullandım diye bunu seçtim, daha uygun olanları da var.
hmm b12 de sinir sistemi oluşumda çok önemlidir aslnda bu da iyifolıo içeriğinide yazıyım
folık asit+b12+iyot
Aslında bir değerlere baktırmak sağlık ocağında daha iyi olur, eksik gedik ne varsa ona göre kullanılabilir.yani folic trio da vitamin kompleksi de var o zaman ayrı ayrı kullanmaktansa bunu almak daha mantklı sanrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?