Folik asit?

Muallim_e3416

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
170
78
13
Kızlar hangi folik asidi kullanıyor sunuz?
Sağlık ocağındaki doktorum FOLBİOL adlı ilacı vermişti. Fakat kadın doğum doktorum mg yüksek dedi değiştirdi ilacı
FOLİDAY yazdı.
Siz hangisini kullanıyorsunuz?

ben gebelik düşündüğümde kullanmaya başladım canım. eczaneden kendim aldım. eczacı ne için dedi söyledim o zaman bu iyidir dedi verdi. hamileliğimi öğrendiğimde doktora gittim folik asiti sordu markasını söyledim evet gayet güzel demişti.

anladım canım da reçete olmadan da alınabiliyor mu bu ki ?

folik asidi devlet karşılamıyor zaten. reçete yazsa da cebinizden ödeyeceksiniz.
fiyatları ne kadar bilmiyorum ama bilen biri yazarsa iyi olur

arkadaşlar folibol almıştım ben, fiyatı baya uygun. tam hatırlamıyorum ama 20 liradan fazla değil kesinlikle

folik asidi devlet karşılamıyor zaten. reçete yazsa da cebinizden ödeyeceksiniz.
fiyatları ne kadar bilmiyorum ama bilen biri yazarsa iyi olur
34 lira yeni aldım.
Folic trio ama ben kalsiyum ve d vitamini desteği de olsun diye ve ilk hamileliğimde de kullandım diye bunu seçtim, daha uygun olanları da var.

yani folic trio da vitamin kompleksi de var o zaman ayrı ayrı kullanmaktansa bunu almak daha mantklı sanrm.
Aslında bir değerlere baktırmak sağlık ocağında daha iyi olur, eksik gedik ne varsa ona göre kullanılabilir.
Ben emzirdiğim için şu an spradyn ve folic trio kullanıyorum ama değerleri yüksek olan biri belki içeriği çok kalabalık olmayan bir folik asit ile bu dönemi geçirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…