- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi Muallim_e3416
-
folbiolu yazıyor sadece recetesiz fiyatıda 7 tl zaten :) diğerlerini ödemiyorfolik asidi devlet karşılamıyor zaten. reçete yazsa da cebinizden ödeyeceksiniz.
fiyatları ne kadar bilmiyorum ama bilen biri yazarsa iyi olur
Doktorun bana verdiğinin içinde bir sürü şey vardı. Her ne alırsan al içindekiler kısmına bakmanı tavsiye ederim. Folidoce arkadşm kullanıyor içeriğinde de sıkıntı olcak bişey yok tavsiye edebilirimKızlar hangi folik asidi kullanıyor sunuz?
Sağlık ocağındaki doktorum FOLBİOL adlı ilacı vermişti. Fakat kadın doğum doktorum mg yüksek dedi değiştirdi ilacı
FOLİDAY yazdı.
Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Bana da folbiol yazdı ben mg çok olduğunu düşünmüyorum çünkü bana günde 2tane al dedi ama ben nolur olmaz diye 1 tane içiyorum gündeKızlar hangi folik asidi kullanıyor sunuz?
Sağlık ocağındaki doktorum FOLBİOL adlı ilacı vermişti. Fakat kadın doğum doktorum mg yüksek dedi değiştirdi ilacı
FOLİDAY yazdı.
canım kullan tabiki de eczaneden al başla biran önce folik asit çok önemliKızlar ben folik asit faln kullanmıyorum gebeliğimimde doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ilaç faln yazmadı sizce kullanmam gerekiyor mı 5 haftalık gebeyim daha
Ben doktorumun önerisiyle folbiol kullanıyorum.
Canım günde 1 tane alıyordum ben , ama sana öyle tavsiye etmişse öyle kullanmerhaba , folbiolü nasıl kullanıyorsunuz.
doktor bana gün aşırı yarım tablet dedi ama yarım tablet kırmak içmek zahmetli
1 tablet kullansam diyorum , sizin kullanımınız nasıl ?
Kızlar hangi folik asidi kullanıyor sunuz?
FOLİDAY yazdı.
merhaba , folbiolü nasıl kullanıyorsunuz.
doktor bana gün aşırı yarım tablet dedi ama yarım tablet kırmak içmek zahmetli
1 tablet kullansam diyorum , sizin kullanımınız nasıl ?
Canım günde 1 tane alıyordum ben , ama sana öyle tavsiye etmişse öyle kullan
Canm zaten vucutta depolanmiyo fazlasinin zarari olcagini sanmiyorum. 400 mcg gerekiyo gunluk folbiol de daha fazlaysa o yuzden yarim onermstir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?