Folik asiti ne zaman nasıl içmem gerek?

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
Merhabalar,
2 ay once bebegimin kalbi durdugundan dolayı kürtaj oldum dr.um 2 kere düzenli adet gördükten sonra korunmayı kesip folik asit kullanmamı önermişti ama simdi dişlerimden tedavi görüyorum yani dolayısıyla 1-2 ay daha bebek düşünmüyoruz genede folik asidi kullanmam gerekirmi ? dr geçenki hamilelğimde geç basladıgımı söylemişti gerçi bebegin ölmesinde bu bi etken degil dedi ama simdi korkuyorum sımdı 2. adetimi yasıyorum bitince normalde korunmayı kesmemiz gerekiyomus ama 1-2 hfta kadar daha dişimden doktora gitmem lazım tamamen diş tedavim bitincemi folik asidi almalıyım yoksa simdiden folik asidi almam gerekirmi ?

canım sen kullanmaya başla folbiol al yanlız hemşire arkadaşım bana onu tavsiye etti kanallara daha çabuk etki ediyormuş fiyatından dolayı kimse beğenmiyor ama çok etkili olduğu söyleniyor. 2 tl ciavrında hiç vakit kaybetmeden içmeye başla hergün 1 tane

canım sen kullanmaya başla folbiol al yanlız hemşire arkadaşım bana onu tavsiye etti kanallara daha çabuk etki ediyormuş fiyatından dolayı kimse beğenmiyor ama çok etkili olduğu söyleniyor. 2 tl ciavrında hiç vakit kaybetmeden içmeye başla hergün 1 tane

tamam cnm teşekkür edioyurm ama evde folik asit vard 18 lira vermıstım bebek ölunce kaldı öyle onu ıcsem sorun olurmu sonrakı ay dıgerını içerim pahalı ya bosa cöpe gitmesn diye dedim

peki ben 1-2 hfta daha korunurken bu folik asiti içmemin ne karı olcak onu anlayamadım

canım folik acit bebeğin ilk 3 ayı için çok önemli. doktorlar gebelikten önce 3 ay kullanmayı tavsiye ediyor. gebelik gerçekleştiğinde alınan bir ilaç değil ben doktora gittim 4 ay önce direk folic asit verdi. ihmal etme dedi. bence sen hiç vakit kaybetme içmeye devam ben dört aydır içiyorum ama hala gebelik yok. doktor 1 sene beklememi söyledi.

Back
X