• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

folikasit hakkinda

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
arkadaslar diyetisyene gidiyorum ve 1 ayda 4.5 kilo verdim bu hafta folikadite basladiim ama benim kilo vermem durdu. doktor eger kilo vrrmen yavaslarsa bana soyle desi. folikasit almamda sakinca olmadigini kilo aldirmadigini soyledi. almadim ama kilo vermem durdu. bugunden itibaren sporada baslayacagim belki bir faydasi dokunur kilo vermeme. sizde de boyle birsey oldumu ne yapmam lazim. sinir oldum tartida surekli ayni rakami goruyorum bir haftadir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaslar diyetisyene gidiyorum ve 1 ayda 4.5 kilo verdim bu hafta folikadite basladiim ama benim kilo vermem durdu. doktor eger kilo vrrmen yavaslarsa bana soyle desi. folikasit almamda sakinca olmadigini kilo aldirmadigini soyledi. almadim ama kilo vermem durdu. bugunden itibaren sporada baslayacagim belki bir faydasi dokunur kilo vermeme. sizde de boyle birsey oldumu ne yapmam lazim. sinir oldum tartida surekli ayni rakami goruyorum bir haftadir.

Ben de çocuk sahibi olmak istediğim için 2 aydır folik asit kullanıyorum. Normalde iştahsız bir insanımdır ama bu ilaçtan sonra iyice iştahım kapandı ve yan etkilerine baktım iştahsızlık yazıyor.

cnmm cocukmu düşünüyosun bende kullanıyorum 5 aydır cocuk için bende kilo aldım valla

Ben de çocuk sahibi olmak istediğim için 2 aydır folik asit kullanıyorum. Normalde iştahsız bir insanımdır ama bu ilaçtan sonra iyice iştahım kapandı ve yan etkilerine baktım iştahsızlık yazıyor.

bende istah acilmadi acikcasi. istahsizlikta yok diyebilirim ama ogunlerimi zor bitiriyorum son 1 haftadir. eger bunun adi istahsizliksa sanirim bendede basladi.

bende istah acilmadi acikcasi. istahsizlikta yok diyebilirim ama ogunlerimi zor bitiriyorum son 1 haftadir. eger bunun adi istahsizliksa sanirim bendede basladi.

Öğünleri zor bitiriyorsan evet iştahsızlık başlamış.

Ben follibol kullanıyorum belki markadan markaya da farkı vardır.

En büyük yan etki uykusuzluk oldu bende.

Günde 6 saat uyuyorum. Normalde 8 saat uyurdum.

Öğünleri zor bitiriyorsan evet iştahsızlık başlamış.

Ben follibol kullanıyorum belki markadan markaya da farkı vardır.

En büyük yan etki uykusuzluk oldu bende.

Günde 6 saat uyuyorum. Normalde 8 saat uyurdum.

bende folbiol kullaniyorum canim. uykumda duzensizlik yok ama.

Back
X