Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh 0.16 .4 ay önce 34.haftada kaybettim bebeğimi.vakit kaybetmek istemediğim için tüp bebek tedavisine baskadım su an gecici menopozdayımHerhangi bi rahatsızlığın var mı.. düzenli adet görüyomusun
Slm ben bu gün dr gittim 3 folikül göründü tedaviye başladık geçen ay hiç yoktu sende durum nasıl canımAmh 0.16 .4 ay önce 34.haftada kaybettim bebeğimi.vakit kaybetmek istemediğim için tüp bebek tedavisine baskadım su an gecici menopozdayım
Nisan 20 de gideceğim.10 gun önce yine gorulmedi folikulSlm ben bu gün dr gittim 3 folikül göründü tedaviye başladık geçen ay hiç yoktu sende durum nasıl canım
Sana bi macun tarifi vericem yap günde üç kez kaşıkla yeNisan 20 de gideceğim.10 gun önce yine gorulmedi folikul![]()
Bekliyorum canımSana bi macun tarifi vericem yap günde üç kez kaşıkla ye
Denicem canım inşaallah bende de ile yarar250 gr kuru incir 250 gr badem içi 250 gr kurukara üzüm çekirdekli 250 gr fındık içi 1 su bardağı çörek otu 250 gr taze kırılmış ceviz içi bunların hepsini robottan geçir balla karıştır macun haline getir günde 3 kez 2 3 yemek kaşığı ye bende işe yaradı inşallah sende de yarar
İnşaallahhhhhBak böyle olucak bir buçuk kavanoz yedim rabbim izniyle olur inşallah