Folikül görünmemesi

Slm benimde amh 0.40 tüp bebek için baş vurduk ama ultrasonda hiç folikül görünmedi bana büsürü vitamin verip yolladım tüp bebek için en az 3 5 folikül görmem gerek dedi dr adet olunca tekrar gidicem inşallah bu sefer görünürse başlicaz

Amh 0.16 .4 ay önce 34.haftada kaybettim bebeğimi.vakit kaybetmek istemediğim için tüp bebek tedavisine baskadım su an gecici menopozdayım
Slm ben bu gün dr gittim 3 folikül göründü tedaviye başladık geçen ay hiç yoktu sende durum nasıl canım

250 gr kuru incir 250 gr badem içi 250 gr kurukara üzüm çekirdekli 250 gr fındık içi 1 su bardağı çörek otu 250 gr taze kırılmış ceviz içi bunların hepsini robottan geçir balla karıştır macun haline getir günde 3 kez 2 3 yemek kaşığı ye bende işe yaradı inşallah sende de yarar

250 gr kuru incir 250 gr badem içi 250 gr kurukara üzüm çekirdekli 250 gr fındık içi 1 su bardağı çörek otu 250 gr taze kırılmış ceviz içi bunların hepsini robottan geçir balla karıştır macun haline getir günde 3 kez 2 3 yemek kaşığı ye bende işe yaradı inşallah sende de yarar
Denicem canım inşaallah bende de ile yarar

2250677

Bak böyle olucak bir buçuk kavanoz yedim rabbim izniyle olur inşallah

Benim de adetimin 3 gününde folükül gözükmüyor çikolata kistlerim hep kapatıyor folükğlleri ilaçları aldıkça folüküller büyüyor ortaya çıkıyor

Back
X