Saç Şekillendiriciler fön makinesi almak istiyorum.yardım eder misiniz?

sedef_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
271
2
46
İstanbul
ben şimdiye kadar 2,5 yıl boyunca phlipsin dijital göstergeli düzleştiricisini kulllandım.ama saçlarım çok yıpranıyor.saçım hem ince telli hem de boyalı. konuştuğum kuaförler saçıma düzleştirici kullanmamam gerektiğini söyledi. düzleştiriciler saçı yakıyormuş. onun yerine fön makinesi ve fırçasını alıp kendim fön çekmemimi söyledi. başarabilir miyim bilmiyorum.ama hafif,düzleştirmesi iyi bir fön makinesi almak istiyorum.sizce hangi marka fön makinesi almalıyım? fönsan,turbo falan mı???bir de kaç watt olmalı? kullanan arkadaşlar varsa bana öneri sunar mısınız?

saç kuruytma makınesı olarak braun ve phılıpsten şaşma derim.saç düzleştiricisi bendede va braunun ama saçlarım kalın telli olduğu için yıne kabarıyor ışe yaramadı.Bende dıyordum keşke ince telli olsaydı o zaman aldığım duzleştiricide işe yarardı dıye:)

merhaba bende fön makinası kullanıyorum kuaförlerin kullandıkları fön makinalarını tavsiye ederim. bendeki FX Turbo 3000W modeli. Belki elin alışana kadar biraz zorlanırsın ama alıştığındada çok rahat edersin.

Ablamda da bu var tavsiye ederim bende

ince telli olması hiç iyi değil. çünkü saçıma röfle yaptırdığımda 1-2ay sonra çok yıpranıyor. kopmaya başlıyor. bence en güzeli orta olacak. benimki çok ince.bebek saçı gibi

peki bu makine ağır mı? yani fönü çekerken el bi zamandan sonra yoruluyor mu? fırça olarak nasıl bir fırça kullanıyorsun?

peki bu makine ağır mı? yani fönü çekerken el bi zamandan sonra yoruluyor mu? fırça olarak nasıl bir fırça kullanıyorsun?

Hayır ağır değil ya da elim alıştığı için ağır gelmiyor bana. Fırça olarak genelde iri fırçaları tercih ediyorum çünkü dar fırçalara saçlarım hep dolanıyor tavsiye etmiyorum o yüzden.

eminönünde kuaförlerin malzeme aldıkları pasaj var ordan alabılırsın.turbo marka 2200 w yeterli.ben 12 senedir kullanıyorum.bir kere arıza yaptı.17 yaşımdan beri kendım fön çekerim .
yada istanbulda değilsen kuaförüne söyle getirtirsin.eminönünde bu yaz kardeşime aldık 50-55 tl cıvarındaydı.

Arkadaşımız doğru söylemiş, kuaför malzemeleri satılan bir yerden alın,bu sayede hem kaliteli hem uygun fiyatlı alırsınız, gakat size önereceüm marka ETAP olacak en az 2000 valt ve soğutuculu olanını seçin harikadır. Bu arada kredi kartına taksitte yaptırın:)

ne yazık ki istanbul bana çok uzak(( etrafımda bu tarz ürünler satan yer de yok. en iyisi internetten alayım.

kesinlikle FELİX NERO 2000 watt yaklaşık 10 senedir fönümü kendim çekiyorum vede hiç zorlanmadan çok memnunum. kuaför malzemesi satan yerlerden fırçasını temin edebilirsin..

Eski bir konu ama yeni almak isteyenlere yardımcı olacaktır. bende yorumlara dayanarak etap fön makinesi aldım hatta yorumlar eski olduğu için etap 3200 marathon modeli hakkında. ben bir sonraki modeli etap 3200S marathon modelini aldım ve çook memnun kaldım. Çok güçlü bir makine istiyorsanız harika bir ürün.. ince aparatı sayesinde saçımı tarayarak kuruttğumda hafif fönlü gibi oluyor, elektriklenmiyor ancak 2400 watt olduğu için son ayarı çok sıcak buyüzden çok dikkatli kullanmak gerekiyor yoksa saçınız yanabilir.. anneme de almayı düşünüyorum 3200 mü 3200s mi almalıyım bundan dolayı karar veremedim..

Son ayarı çok sıcak demişsiniz. Kaç kademeli bu makina ve fiyatı ne kadar?

Ben Ventoso Verde Modelini aldım, hem çok güçlü 2500 watt hem de çok şık (elegant) duruyor.Zaten italyan olması yeter.
resmide bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…