Fon perde için yardım alabilir miyim

mortal09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
21
0
86
Çorum
Merhaba arkadaşlar .fon perde konunda kararsız kaldım. asagida gördüğünüz Lila koltukların kılıfını değiştiriyorum.diğer koltuktaki gibi mavi geometrik desenli yastıklardan olacak.fon perdeyi de aynen yastıkların kumasından alıp yaptırsam ve krem koltuğu perde önüne koysam nasıl olur sizce?berjer de yastıkların kumaştan. yoksa düz mavi bir fon mu almalıyım? bu arada odayı baştan sona mavi oda olmaktan nasıl cıkarabilirim.lambader alsam nasıl bir sey olabilir.Teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• 20150918_003843.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 611
  • 20150918_003839.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 625
  • 20150918_153003.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 391
Pek anladığım söylenemez ama ben olsam fonu krem yapardım. Çirkin mi olurdu?

canım selam, bence mavi geometrik desen biraz göz yoruyor, tüm koltuklarını geometrik desen yaptırma derim, düz mavi koltuklar, desenli berjer ve kırlentler olsun. fon perden kum rengi olsun, lambader parlak bir turuncu olabilir. halında içinde kiremit rengi ve bej tonları olan bişi olabilir. bence harika oldu

cok Teşekkürler uzun uzun cvp verdiğin için:).malesef koltukları yeni yaptırdık ama içime sinmediği için lila kılıfları değiştiricem diğer koltuğun kılıfından diktiricem. berjer ve yastıklar geometrik desenli yani. cok mu göz yoruyor DERSİNİZ? HALI DA YENI ALINDI ama düşündüğüm gibi olmadı hiçbir şey:) nasıl toparlarım diye düşünüyorum. şöyle düz bir fon nasıl olur peki resim atayım .bana resimle örnek verebilirseniz sevinirim cok sey istedim ama:)

Eşyaların resmini çekip , perdeciye gidin. Orada çok seçenek oluyor. İnsan hiç aklına gelmeyen kombinasyonlar düşünebiliyor. Bir kaç yer gezip, seçenekleri çoğaltınca kafanızda oturur. Allah güle güle oturmak nasip etsin.

Düz renk olmalı ..
Koltuk hareketli. .

Çok şey istemediniz zevklerimiz uyuyorsa fikir vermeyi çok isterim :) şimdi birdaha baktım resimlere, duvarlarınızın rengi çok güzel. geometrik desenli kumaşın modelini çok beğenmedim açıkçası bence sorun orda, yerinizde olsam mavi koltuğun desenli yastıklarınıda düz mavi yapardım o koltuk tamamen mavi ve bej küçük yastıklardan oluşurdu. Bej koltuğun lila yastıklarınıda düz bej yapardım, ufak yastıklarını ise düz mavi. böylece iki koltuk arasında hoş bir kontrast olur. geometrik desenli berjerle bej yastığına hiç dokunmam. oda bir hareket vermiş olur. ben maviyle sıcak renkleri çok seviyorum, yani turuncu, hardal, kiremit tonları mavinin içinde çok hoş geliyor bana. halıyı 3-5 yıl sonra değiştirebilirsiniz hiç dert etmeyin. fon perdenizi çizgili yapabilirsiniz bu yıl çok moda. ya duvar kağıdı olarak kullanıyorlar ya da perdelerde kullanıyorlar. Ancak yastıklarınız geometrik desenle kalacaksa çizgili fon yaptırmayın sakın :) ayrıca lütfennnn tablo kullanın, 2-3 tane yanyana asılan modeller varya.. çok biliyomuş gibi çok konuştum :)) nasıl yaparsanız yapında içinize sineni yapın siz en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…