Footballers wives

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar,footballers wive$ e-2 kanalında izleyen varmı aranızda?
Biraz açık olsada bence güzel bir dizi.
1. ve 2. sezon bölümleri hafta içi hergün saat 21.00 da...

Güzeller, zenginler ve paranın alabileceği her şeye sahip olabilirler, ancak hala mutlu değiller. Hayali Premier League takımı Earls Park'ın oyuncuları ve eşlerinin hayatı göründüğünden çok daha karışık. Medyatik skandallar, ihanetler, entrikalar, çılgın partiler ve hatta cinayet bu hayatın içinde... Futbol dünyasının kirli çamaşırları ortaya seriliyor.

Dizideki futbolcular, Earls Park denen -ve lakapları "Sparks", yani "Kıvılcımlar" olan- bir takımda oynuyor. Footballers' Wives, Earls Park FC futbolcularının eşi olan birçok kadının hayli ışıltılı ve olaylı hayatını anlatıyor... Ama karakterler arasında merkezi oluşturan biri varsa, o da hiç şüphesiz Sparks'ın kaptanı Jason Turner'ın eşi Tanya Turner. Zoe Lucker'ın canlandırdığı kurnaz ve entrikacı Tanya karakteri, İngiltere televizyonculuk tarihine Atlantik'in öte yanından çıkan bir tür dişi JR Ewing olarak geçmişti.

Dizinin ilk bölümünde golcü Ian Warmsley'in Sparks'a transferi gerçekleşirken, karısı Donna, Ian ile yıllar önce evlatlık verdikleri çocuklarını arıyor. Ünlü model Chardonnay Lane ve takımın yakışıklı oyuncusu Kyle Pascoe'un düğünü yaklaşıyor. Takım kaptanı Jason ve karısı Tanya ise Earls Park'ın Jason'ın takımdaki yerini alabilecek bir İtalyan orta saha oyuncusu transfer etmesiyle birlikte, gelecekleri hakkında endişelenmeye başlıyorlar
.

Bende bir kaç defa denk gelmiştim gerçekten çok hoş bir dizi :)

Arkadaşlar,footballers wive$ e-2 kanalında izleyen varmı aranızda?
Biraz açık olsada bence güzel bir dizi.
1. ve 2. sezon bölümleri hafta içi hergün saat 21.00 da...

tum yaz hıc kacırmadan ızledım
2 sezon fazla hızlı ve gecısler kotuydu bence. ve hızlı bıtırdıler
bıkac sezon daha gıdermıs
sansıma son bolumu kacırdım delı oldum

tum yaz hıc kacırmadan ızledım
2 sezon fazla hızlı ve gecısler kotuydu bence. ve hızlı bıtırdıler
bıkac sezon daha gıdermıs
sansıma son bolumu kacırdım delı oldum

Son bölümü izledim ama aklımda en kalıcı olan yeri, tanya turner hamileydi. Conrad dan hamile kaldığını sanıyordu. Bu yüzden conrad ın yanına taşındı. Conradın eşi amber da hamile tanya nın hamile olduğunu ve yanlarına taşındığını öğrenince iyice çıldırdı.
Tanya nın ölen eşinin avukatına gidip anlattı tanya nın hamile olduğunu.
Avukat Tanya ya bir kaset getirdi ve Tanya kasedi görünce deliye döndü.
Tanya nın ölen eşi kasette çok afedersin ama birlikte olurlarken kullandıkları prezervatifleri delmiş. Yani Tanya eski eşinden hamile kalmış büyük olasılıkla. En son Tanya çığlık atıyodu dizi bittiğinde.

Yeni sezon Aralıkta diyolar heyecanla bekliyorum.
Sevgilera.s.

a.s.hadi ya devam edecegını bılmıyodum,tamamen bıtırdıler sanıyodum.
ama jason turnerı oldurduler dızıde bence dızıyı o goturuyodu.
saol son bolumu ozetledıgın ıcın.bende netten ındırmeyı dusunuyodum

Ay canım ya indiriceğini bilseydim son bölümü özetlemezdim valla
Çünkü izlemek daha keyifli.a.s
Tanya hamile dedimya Jason dan değilde 2. ye evlendiya yaşlı bir kocası vardı spor kulübü sahibiydi adını unuttum ondan hamileymiş.a.s
Ben Jason ın öldüğünü bilmiyodum nasıl öldü? Kaçırmışım o bölümü.CADIARZU
Ben de diyorum ama bu Jason nereye kayboldu diye:sm_confused:

Yok yok daha bitmedi.
2 sezonu daha varmış dizinin.Aralık ayında yayınlancakmış oda.
Sevgilera.s.

ben de denk geldikçe izliyorum, fazla açık sayılmaz aslında, nip tuck la kıyaslayıncaa :)

ben de denk geldikçe izliyorum, fazla açık sayılmaz aslında, nip tuck la kıyaslayıncaa :)

Nip/Tuck ıda izliyorum.a.s Aslında 1 sezonu kaçırmışlığım var ama olsun. Nip/tuck ın bazı bölümlerini çok açık buluyorum maalesef ama yinede güzel,kaliteli,değişik bir dizi.:smiley-cool:

yok canım ıyı yaptın yıne ızlerım.
jasonla tanya nıkah tazeleyeceklerı gun tanya onu herkesın onunde redettı.rezıl ettı falan
sonra fazla sarhos oldu catıda oturuyodu.manken olan kız varya goğsu yanan kız, chardonaymı ne. o jasonu ıttı.
herkes onun ıntıhar ettıgını dusundu.bıtek jackıe pascoe bılıyodu falan ıste.
bu 1.sezonun son bolumunde olmustu galıba.
bu dızı 2002 2006 yıllarında ckılmıs.o zaman daha 2 3 sezonda daha cıkacak demekkı.a.s.

Ah işte ben onu kaçırmıştım valla merak ediyordum ne oldu jason a diye.CADIARZU valla iyi oldu öğrendiğim sağolasın canım.a.s.
daha 2 -3 sezonu varmış e-2 de duydum bende. tez zamanda bekliyorum yeni sezonunu.
Sevgiler.a.s.

yeni sezonun reklamı dönüyo tanya hamile en son ilaç verip öldürmüştü kocasını
bakalım ne olcak

evet yakında baslar heralde, sadece tanya turnerı ıcın bıle ızlenır.
gecen sene salı aksamı 10da cıkıyodu, yanı bu demektırki 9da cnbcde despartehause "wives" ardında 10da e2 footbolers "wıves"
baska wives varmıydı onuda ızleyelım:)

salı 22 15 te filan başlıyor eşimin nefret ettiği dizi

Nihayet başlıyor dizim, bir terslik çıkmasada izlesem.Şeniz

Her salı oynayacakmış kızlar e2 kanalında saat 10 gibi başlıyor tam saati öğreniriz..Dün ilk kez izledim şoktayım hemen diziyi anladım ama o nasıl yaşantı amma entrikalar dönüyor yemin olsun şaştım kaldım bebekler değiştirildi vs derken kaptırmışım:)))))Umarım unutmam haftayada izlerim şaşırdımmmp

Vay be ne bölümdü ama.a.sşakkıdı
Şu Tanya yokmu Tanya ne üç kağıtçı hatun be.:mymeka:
Ağzım açık kaldı valla.:1shok:

bir gün benim koca ekrana uçacak cıldırıyo tanyanın sesini duydukça ne igrenç bu kadın diye
ama cok heycanlı ya

Tanya nın yaptığı entrikanın bu kadar kısa zamanda ortaya çıkacağını tahmin etmemiştim işin doğrusu. jeyyar
Amber' ın Troy a DNA yaptırmasına uyanır sanmıştım ama bu defa ne olduysa farkedemedi. jeyyarjeyyar
Darius ta ispanya ya takımla gittiğinde taciz ettiği kız barbarella (kate) nın intikam almasıda güzeldi. Darius resmen altına işedi.:roflol::roflol:

bir gün benim koca ekrana uçacak cıldırıyo tanyanın sesini duydukça ne igrenç bu kadın diye
ama cok heycanlı ya

Evet canım katılıyorum çok heyecanlı bir dizi.a.s
Ben maalesef 2 hafta lık bölümü kaçırdım ya.:çok üzgünüm: Kayınvalidemlerde kaldım iki hafta izleyemedim maalesef orda,çekindim işin aslı izlemeye. :1no2:
Bu hafta izleyebildim ancak.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…