bilginkiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2006 611 3 118 46 Balıkesir 6 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #41 * Bahar * .!.: bende beğenerek izliyom Tanya'yı. Biraz entirikacı ama oda yaşadığı lüks hayatı kaybetmemek için yapıyor her şeyi. ya tam bilmiyorum da 5 sezon çekmişler. Geçen akşam ki bölüm final bölümüymüş. İnşallah böyle bitmez...:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... yok baharcım yeni sezonları varmış ama ne zaman bilmiyorum bi arastırmaya gireyim ben
* Bahar * .!.: bende beğenerek izliyom Tanya'yı. Biraz entirikacı ama oda yaşadığı lüks hayatı kaybetmemek için yapıyor her şeyi. ya tam bilmiyorum da 5 sezon çekmişler. Geçen akşam ki bölüm final bölümüymüş. İnşallah böyle bitmez...:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... yok baharcım yeni sezonları varmış ama ne zaman bilmiyorum bi arastırmaya gireyim ben
E EU1 Ziyaretçi 8 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #42 bilginkız .!.: yok baharcım yeni sezonları varmış ama ne zaman bilmiyorum bi arastırmaya gireyim ben Genişletmek için tıkla... ya hay ağzın bal yesin canım.a.s. Ben araştırdım ama 5. sezona kadar görebildim. Ay keşke olsa devamı.a.s
bilginkız .!.: yok baharcım yeni sezonları varmış ama ne zaman bilmiyorum bi arastırmaya gireyim ben Genişletmek için tıkla... ya hay ağzın bal yesin canım.a.s. Ben araştırdım ama 5. sezona kadar görebildim. Ay keşke olsa devamı.a.s
EzBuZ Danalar girmiş bostana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 4.203 1 156 9 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #43 bende bir kaçkez izledim komik bir dizi be...
P Princess Ziyaretçi 27 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #44 ben çok sevdim ya.. bi kaç kez izleme fırsatım oldu.ama cidden sevdim.