- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
- Konu Sahibi forestgump
- 

meraba canım hoşgeldin :) boyun uzunmuş eminim ki kilonu göstermiyosundur :)
ama madem karar verdin buraya yazmanın çok faydası oluyo başarırsın kolay gelsinn :)
günlüğün hayırlı olsun canım bence ayça kayanın diyetine bi bak derim ve mümkün olduğunca gülük 1200 kaloriyi geçirme derim, kendi deneyimlerimden yola çıkarak diyebilirim ki bazen tüm gün aç geçdiğim oldu zaman zaman ama yediğim saçma sapan kalorili yiyecekler yüzünden az kalmanın yanında kilo da aldım, ne yersen ye kalorisine bakarak ye benim gibi 1 lokumdan bişey olmaz deme
google de ara orada farklı önerilerde bulabilirsin haftada 3.5 kilo verdiren diyeti de var onda 2 ara öğünde var ama yiyecekleri biraz daha az:)teşekkürler :) hemen bakıyorum ayça kayanın diyetine
bende senin gibi pek çok kez denedim kilo vermeyi aç aç gezdim işe yaramadı o yüzden şimdi bıkmadan rahat rahat vermek istiyorum öteki türlüsünün işe yaramadığı tecrübeyle sabit :)google de ara orada farklı önerilerde bulabilirsin haftada 3.5 kilo verdiren diyeti de var onda 2 ara öğünde var ama yiyecekleri biraz daha az:)
aynen tatlım ama buraya üye olunca rahatladım biraz çevremdeki herkes zayıf tek kilolu ben varmışım gibi geliyordu :)burada herkesi çabalarken görünce moral buluyorum , inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız destek olalım birbirimizenedir bu kilolardan çektiğimiz ya herkesin derdi aynı
aman efendim kimler varmış burada, kaçakları mı görüyorum yoksanedir bu kilolardan çektiğimiz ya herkesin derdi aynı
kesinlikle burası çok motive ediyo insanı yaptığın kaçamaklardan suçluluk duyuyosun çünkü hesap veriyosun:)aynen tatlım ama buraya üye olunca rahatladım biraz çevremdeki herkes zayıf tek kilolu ben varmışım gibi geliyordu :)burada herkesi çabalarken görünce moral buluyorum , inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız destek olalım birbirimize
bende diyete başlar başlamaz halüsinasyonlar gördüğümü düşünmüştümnetteki sorunlardan dolayı msj tekrar etmiştir üzgünüm
ve tabiki yeşilçay ya da form çayları içmeye özen göster ki hazımsızlık sorunu yaşamayasın hatta bence siyah çayı bırak hem kansızlık yapıyo hem de şeker kullanmaya mecbur bırakıyo insanıeğer yeşilçayı sevmiyosan katkılı olanlarından al örneğin ben ginkgolulusunu içiyordum 
yok annelerden diyet yoldaşı kardeşi olmaz anne annedir çünkü ya acır kıyamaz ya da kızar yok sayarbende diyete başlar başlamaz halüsinasyonlar gördüğümü düşünmüştümhesap vermek işe yarar bence de .bu işi annemle yürüteyim demiştim ama kuralların dışına çıktığımda annemin tepkisi hep "aferin çocuğum iyi yapmışsın aç aç gezilmez" olunca böyle olmayacak dedim 
aaa aşk olsun kim cevap vermemiş bensem walla dikkat etmemişimdir ya da o süreçte nete girmemişimdir:) bu arada bugün pazartesi yarın bakıcam tickerına:)kaçak değilim tatlım ama baktım yazılarıma cevap veren yok bende artık yazmıyorum napim
ama hala diyetteyim devam yani pazartesi tartılcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?