Forestgump'ın Kilo Verme Serüveni

ben 2 haftada bir tartılıyorum hatırlıyosan. yani tartı gunum 16 Nisan. bakalım yuruyuşlerim tam gaz devam ediyo. ah ah bi 68 olmuş isem gerçekten çok sveineceğim 3 yılı geçti 60ları görmeyeli

offff yaaa nasıl başarıyosun 2 hafta durmayı formülün nedir:)

formülüm bir kiloyla mutlu olamamak napim canım ya gene aynı kapıya çıkıyo haftada bir kilo veriyorum ama 2 kilo eksildiğimi görünce çok mutlu oluyorum

formülüm bir kiloyla mutlu olamamak napim canım ya gene aynı kapıya çıkıyo haftada bir kilo veriyorum ama 2 kilo eksildiğimi görünce çok mutlu oluyorum

o da iyiymiş iyi bakalım heyecanla bekliyoruz ama bence kesin bir daha ki pazartesi buraya 68e ulaştığını yazacaksın.

insan kendini şartlayınca yasakların çekiciliği üstün geliyo iradeye o yüzden aslında diyette olduğunu düşünmemek lazım diyet düşüncesiyle haerket ettikçe insanın daha önce yemediği sevmediği şeyleri bile canı isteyebiliyo

kızlar bir şey sormak istiyorum size...

hiç sizde de belli bir kilonun altına inememe oluyor mu? yani ne kadar diyet de yapsan spor da yapsan belli bir kilonun altına inememe durumu...

şöyle açıkliyim.. 50 kilodayım (ama boyum kısa, bu yüzden zayıf olduğumu sanmayın)

ne kadar diyet de yapsam spor da yapsam 49'u göremiyorum...ne olacak benim bu halim?

evett günün sonuna yaklaştığımıza göre hesap vakti geldi :)
bugün zorlamadım kendimi
kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir ve bir domates yedim
öğle yemeği olarak 1 kase çorba ve 2kaşık yoğurt
akşamsa 6 kaşık bakla yanında yine 2 kaşık yoğurt ve 1dilim kepek ekmeği
2 fincan yeşil çayımı da içtim yalnız 1 tane halley yedim yinede çok ta kötü hissetmiyorum bu konuda kendimi :)dayanamadım yemeseydim stres olurdum vee gün içinde tam tamına 3 litre su tüketerek bir ilki gerçekleştirmiş oldum
ilk günler olduğu için rahattım bakalım ileride neler olacak

tatlım bende uzun yıllardır 65 in altını göremiyorum ama benimki iradesizlikten :S sen sporda yapıyorum diyorsun metabolizman yavaşlamış olabilir hızlandırıcı kürler öneriyorlar sitede onlara göz at istersen

çok sağol bir göz atıcam...

ebru şallının ılık suya bal ve limon suyu karışımı vardı.. metabolizmayı hızlandırıyormuş. onu da yapıyorum. hergün 1 kase yoğurt da yiyorum (yoğurt da hızlandırıyormuş)

şimdi inat edip 1 hafta sıkı bir diyet yapıcam. bakalım ne olacak?

evet zihnine bunu yerleştirirsen yoksunluk sendromuna giriyormuşsun hiç yemediğin kadar yemek yemek istiyormuşsun o yüzden ben bu kez ölçüyü kaçırmadıkça her serbest ilkesini benimsedim :)

tamam merakla bekliyoruz sonucunu :) sen yinede kendini fazla strese sokmadan geçir bu bir haftanı eminim başarılı olacaksın

bakalım kızlar pazartesi yazarım umarım 68 olmuşumdur
bu arada kilo vermesi duran arkadaşlara önerim sporu çoğaltmaları.

evet kızlar yeni ve güzel bir güne merhaba dedik
bugün aslında benim yavaştan caymaya başladığım gün olabilirdi ama ilk kez kendimi bu kadar istekli hissediyorum,ilk kez inanıyorum yapabileceğime.. süper bir şey
minik bir sabah yürüyüşüyle güne başladım 2 bardak ılık suyumu içtim ,birazdan da güzel bir kahvaltı edeceğim. siz neler yapıyorsunuz bakalım ?

caymaya niyetlendiğin an kilo verenlerin hikayelerini oku resimlerine bak:)
ben güne haşlanmış yumurta 1 dilim etimek ve azıcık peynirle başladım sabah beni yağmurla sabah sporu olarak istanbulda toplu taşımayı kullanma yeterli olur herhalde:) şu ana kadar 2 bardak yeşilçay içtim

öyle yapıyorum bende burası beni frenleyecek ki bu harika bir şey:) biz küçük şehir insanları işlerimizi yürüyerek halletmeyi tercih ettiğimiz için şanlıyım yolumu birazcık daha uzatayım derken hem işini halletmiş hem yürüyüşünü yapmış oluyorsun.
sen de gayet iyi gidiyorsun hedefin nedir?

hedefim ilk olarak 62 falan 4 yıl önceki kilom üniye ilk başlarken 4. sınıftayım başladığım gibi bitirmek istiyorum 62den sonra 58e doğru gitmek istiyorum çok zayıf olmak gibi bi isteğim hiç olmadı 58i düşmeyeyim 60ın üzerine çıkmayayım yeter:)

mezuniyete de hazırlık hedeflerimiz aynı ben de kilomu 58 le 60 arasında sabitlemek istiyorum,ben de 2.sınıf öğrencisiyim okul bitmeden halletsem şu kiloları harika olacak ama bak inanıyorum başarılı olacağımıza dönem sonu gelmeden zaferimizi kutluyor olacağız

inşallah:) benm artık son çırpınışlarım olacak okulum aydında ama bölümüm gereği stajm var istanbulda yapıyorum yani arkadaşlarım 4 aydır görmeyecek beni şok olsunlar istiyorum 38 beden bi kıyafete girsem süper olur:) tam olarak 2 ayım var önümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…