Forestgump'ın Kilo Verme Serüveni

2 ay yeterli bir süre,eminim şaşıracaklardır tamam sık sık burada buluşuyoruz durumdan haberdar ediyoruz birbirimizi

Canım rejime başlamana çok sevindim ye ye ye biryere kadar biryerden sonra rejime başlamak lazım bende 4 gündür rejimdeyim. Aslında 2 ay önce hafif hafif başlamıştım ama son zamanlarda çok bozmuştum . 4 gündür sıkı bir diyetteyim. Umarım tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz. Geçen hafta 75'tim bu 4 günde tekrar 73 oldum . İlk başlarda ben çok çabuk kilo veriyorum burası sayesinde hepimiz çıtır olucaz

inşallah tatlım,bu sefer kesin kararlıyım bakalım ne olacak :)sende 4 günde iyi kilo vermişsin tebrikler devamını da bekliyoruz senden hadi bakalım..

:)eskişehirdeyim öğretmenlik okuyorum sen ?
branş? benm sosyal hizmet aydın nazillideydim artık değilim:)

öğle yemeğim 200 yoğurt içine 2 kaşık eti lifalif (yulaf ezmesi) pulbiber kekik biraz tuz karıştırdım güzel oldu:) yanına da salatalık bi iliştirdim:)
ara da kakaolu süt içicem sabahtan akşama kadar yediğim içtiğim herşey 500 kalori bile yapmayacak bu demek oluyo ki akşama 500 kaloriyi geçmeden tıka basa yiyebilirim:)

Son düzenleme:
kesinlikle zayıflama oykulerini okumak insanı çok motive ediyo. tabi onları okuyupta daha sonra benim gibi kendinizi yemek tarifleri bölümünde bulursanız o başka bak:26:

harika, umarım 500 kalorilik ama nefis bir akşam yemeği yemişsindir.ben bugün diyeti salladım biraz üzgünüm

kesinlikle zayıflama oykulerini okumak insanı çok motive ediyo. tabi onları okuyupta daha sonra benim gibi kendinizi yemek tarifleri bölümünde bulursanız o başka bak:26:

haha tavsiye için teşekkürler sende bundan sonra diyet yemek tarifleri bölümünü okumalısın bence

kızlar bu bir utanç yazısıdır
bugün belirlediğim düzende beslenemedim, biraz hayal kırıklığına uğradım
öğlen 12 den gece 22 ye kadar dışarıda olduğum için kahvaltı dışındaki öğünlerim sağlıksız oldu
kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek,az yağlı yumurta,biraz peynir
öğlen az yağlı kaşarlı tost, ki yerken vicdanım sızladı
akşamsa 5 kaşık yemek ve yarım dilim kepekli ekmek çok geç bir saatte yediğim için bu da içime hiç sinmedi aralarda iki fincan yeşil çay içtim ancak günlük içmem gereken suyu da içemedim umarım yarın beklentilerimi boşa çıkarmam
kendinize iyi bakın ,herkese iyi geceler

fazla kaçırmamışsınki canım uzulme. sadece tostun içine yağ koymamalıydın okadar. yağ kesinlikle yasak. nasıl ozledim ekmeğin ustune bol yağ sürüp yemeyi

benim tuzla aram yok ama şöyle sıcacık bir ekmeğe hayır demezdim. nerdeeee kepek ekmeğine talim neyse pazartesiye az kaldı bakalım uzun zamandan sonra 60lı kilolara inebilcem mi

ben de yaaa offf kızarmış ekmeğin üzerine yağı süreceksin ben tuzsuz yiyemem biraz da tuz

benim tuzla aram yok ama şöyle sıcacık bir ekmeğe hayır demezdim. nerdeeee kepek ekmeğine talim neyse pazartesiye az kaldı bakalım uzun zamandan sonra 60lı kilolara inebilcem mi

günaydın kızlar
yanlış şeylerin hayalini kuruyorsunuz dayanın birazcık, yazın giyeceğiniz elbiseleri hayal edin,arkadaşlarınızın şaşkın bakışlarını hayal edin yapmayın böyle

inersin hatta bence 67 bile olabilir:)

günaydın kızlar
yanlış şeylerin hayalini kuruyorsunuz dayanın birazcık, yazın giyeceğiniz elbiseleri hayal edin,arkadaşlarınızın şaşkın bakışlarını hayal edin yapmayın böyle
açıkçası beni yazı dizginlenmiş tutan sadece insanları şaşırtmak tabi 38 beden kıyafetler cezbetmiyor da değil

ah ah bakalım pazartesi tartılır tartılmaz yazacağım. yürüyüşümün 4. haftası bitiyor ve artık çok sıkıldığımı farkediyoruum biliyorum daha yolun başındayım ama ne yapayım çok sıkıyor beni bu yuruyuşler. sonra kendi kendime mecbursun yurumeye Sibel diye konuşuyorum.yuruyuş bitince yuruduğum için mutlu oluyorum ama ertesi gun gene aynı çok sıkıldım çok

farklı yollardan gitmeyi deneyebilirsin sevdiğin müzikleri de dinleyebilirsin ama hala sıkılıyorsan farklı bişeyler yap zaten sürekli aynı şeyleri yapınca vücut alışıyormuş arada değişiklik yapıp şaşırtman gerekliymiş

bugün yine kepek ekmeği biraz peynir ve domatesle kahvaltı yaptım 1 fincan yeşil çayımı içtim minik bir yürüyüş yaptım.kendimi oldukça hafif hissediyorum ve hala sıkılmadığım için çok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…