- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
- Konu Sahibi forestgump
-
inşallah:) benm artık son çırpınışlarım olacak okulum aydında ama bölümüm gereği stajm var istanbulda yapıyorum yani arkadaşlarım 4 aydır görmeyecek beni şok olsunlar istiyorum 38 beden bi kıyafete girsem süper olur:) tam olarak 2 ayım var önümde
inşallah bakalım, ee sen nerde oturuyosun okuyosun vs:)2 ay yeterli bir süre,eminim şaşıracaklardırtamam sık sık burada buluşuyoruz durumdan haberdar ediyoruz birbirimizi
Canım rejime başlamana çok sevindim ye ye ye biryere kadar biryerden sonra rejime başlamak lazım bende 4 gündür rejimdeyim. Aslında 2 ay önce hafif hafif başlamıştım ama son zamanlarda çok bozmuştum . 4 gündür sıkı bir diyetteyim. Umarım tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz. Geçen hafta 75'tim bu 4 günde tekrar 73 oldum . İlk başlarda ben çok çabuk kilo veriyorum burası sayesinde hepimiz çıtır olucaz
inşallah bakalım, ee sen nerde oturuyosun okuyosun vs:)
branş? benm sosyal hizmet aydın nazillideydim artık değilim:):)eskişehirdeyim öğretmenlik okuyorum sen ?
branş? benm sosyal hizmet aydın nazillideydim artık değilim:)
öğle yemeğim 200 yoğurt içine 2 kaşık eti lifalif (yulaf ezmesi) pulbiber kekik biraz tuz karıştırdım güzel oldu:) yanına da salatalık bi iliştirdim:)
ara da kakaolu süt içicem sabahtan akşama kadar yediğim içtiğim herşey 500 kalori bile yapmayacak bu demek oluyo ki akşama 500 kaloriyi geçmeden tıka basa yiyebilirim:)
kesinlikle zayıflama oykulerini okumak insanı çok motive ediyo. tabi onları okuyupta daha sonra benim gibi kendinizi yemek tarifleri bölümünde bulursanız o başka bak:26:
ben de yaaa offf kızarmış ekmeğin üzerine yağı süreceksin ben tuzsuz yiyemem biraz da tuzfazla kaçırmamışsınki canım uzulme. sadece tostun içine yağ koymamalıydın okadar. yağ kesinlikle yasak. nasıl ozledim ekmeğin ustune bol yağ sürüp yemeyi
ben de yaaa offf kızarmış ekmeğin üzerine yağı süreceksin ben tuzsuz yiyemem biraz da tuz
benim tuzla aram yok ama şöyle sıcacık bir ekmeğe hayır demezdim. nerdeeee kepek ekmeğine talimneyse pazartesiye az kaldı bakalım uzun zamandan sonra 60lı kilolara inebilcem mi
benim tuzla aram yok ama şöyle sıcacık bir ekmeğe hayır demezdim. nerdeeee kepek ekmeğine talimneyse pazartesiye az kaldı bakalım uzun zamandan sonra 60lı kilolara inebilcem mi
açıkçası beni yazı dizginlenmiş tutan sadece insanları şaşırtmak tabi 38 beden kıyafetler cezbetmiyor da değilgünaydın kızlar
yanlış şeylerin hayalini kuruyorsunuzdayanın birazcık, yazın giyeceğiniz elbiseleri hayal edin,arkadaşlarınızın şaşkın bakışlarını hayal edin yapmayın böyle
inersin hatta bence 67 bile olabilir:)
açıkçası beni yazı dizginlenmiş tutan sadece insanları şaşırtmak tabi 38 beden kıyafetler cezbetmiyor da değil
farklı yollardan gitmeyi deneyebilirsin sevdiğin müzikleri de dinleyebilirsin ama hala sıkılıyorsan farklı bişeyler yap zaten sürekli aynı şeyleri yapınca vücut alışıyormuş arada değişiklik yapıp şaşırtman gerekliymişah ah bakalım pazartesi tartılır tartılmaz yazacağım. yürüyüşümün 4. haftası bitiyor ve artık çok sıkıldığımı farkediyoruum biliyorum daha yolun başındayım ama ne yapayım çok sıkıyor beni bu yuruyuşler. sonra kendi kendime mecbursun yurumeye Sibel diye konuşuyorum.yuruyuş bitince yuruduğum için mutlu oluyorum ama ertesi gun gene aynı çok sıkıldım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?