bebeğin doğunca hele daha iki haftalıkken bırakıp gitmeye kıyamazsın gibi. hakkında hayırlısı olsun.
biberona alışmaması için medela calma nın biberonunu tavsiye ederim.
biberon kendisi akmıyo ancak bebek emerse süt geliyo aynı anne göğsü gibi.
arkadaslar ben fen-edebıyat mezunuyum ve bu yıl formasyon son sansım olabılır.ama ekim 22 gıbı bebegım dunyaya gelecek.ben onu dogumdan 2 yada 3 hafta sonra her hafta sonu anneme bırakmak zorunda kalacagım.bu benım ılk bebegım.nasıl olcak bılemıyrm.bebecık daha 2-3 haftalıkken her hafta sonu annesı onu bırakıp gıdecek.gıdecegım unıversıte memlekete 13 saat uzaklıkta.yanı bebegımı yanımda goturmem ımkansız.hem orda bebekle kalcak yer yada bakıcı ımkanımda yok.süt sagma makınesı alıp dolapta sutu saklamayı dusunuyorum.boylece benım yanında olmayacagm 2 gunde bebek anne sutuyle beslenır.ama bıberon alınca sonra anneye tekrar donmuyorlarmıs dıye duymustm.suan bebegım kucagımda olmadıgı ıcın mı bu durum bana mumkun gorunuyo.çunku bazı arkadaslar ımaknsız yapamazsın bırak formasyonu dıyolar.ama unıv.i bırakmam da ımkansız.calısmak zorundayım.fen edebıyat mezunu olarak calısıp para kazanmak artk ımkansız.ne yapmalıyım.nasıl yapmalıyım hıc bılmıyorum.lutfen cvp beklıyorum sızden.ılk defa bı konu acıyorum.aranıza bugun katıldım.lutfen arkadaslar yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?