Formu ilk defa kullanıyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var...

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.332
693
373
Kocaeli
Merhaba, birkaç hafta önce üniversite üçerisinde gitmiş olduğum bir kurs çıkışı Üniversitenin kapısına kadar yine otostop çektim.Bir erkek durdu metroya yakın başka bir üniversite kapısında bırakabileceği söyledi ve arabanın arka koltuğuna oturdum ve beyfendinin soru sormasıyla muhabbet başladı.Metroya gelmeden önce öğrendim ki birbirimize yakın mesafede oturuyormuşuz, arkada oturduğum için kafamı eğip tebessüm ettim.Kafamı kaldırdığımda" siz nerde oturuyorsunuz ?" Sorusuna: aynı semtte oturuyormuşuz dedim ve sizide götüre bilirim dedi.kendisinden rahatsızlık duymadığım için kabul ettim ve yolculuk sırasında biraz sohbet ettik... Arabadan ineceğim zaman bana döndü ve birkaç saniye bekledikten sonra sizinle aynı Üniversitedeyiz ulaşımda başka birşeyde yardıma ihtiyacınız olursa bana söyleye bilirsiniz hem komşuymuşuz da dedi. Ben bir an bakakaldım ve isterseniz numaranızı yazayım dedi fakat : elini telefonuna uzattığında tlfn kapalıydı bana dönüp siz yazabilirmisiniz dedi ve numarasını aldım.Ertesi gön teşekkür msj attım ve biraz sohbet ettik. Ben 21 yaşındayım ve daha önce hiç sevgilim olmadı, konuşma esnasında beyfendi anladı ve sordu cvp vermedim ama neden böyle sorduğunu merak ettim kendisine bunu dile getirdim. Benim çok çekingen ve utangaç olduğumu söyle bende dün bir bugün iki yeni tanışıyoruz sizinle normal bence dedim. Benimle biryerde buluşup muhabbet etmek istediğini söyledi reddettim ama yine soracaktır.beyfendi 25 yaşında Ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım ? Ya da onu tanımaya fırsat vermelimiyim bilmiyorum ? Iki üç arkadaşıma bahsettim ikisi olmaz tanışmanız felan çok garip ileride arkadaş olsanız dahi sıkıntı olur dedi, diğer arkadaşım normal karşıladı ve böyle şeyler olabilir tanımaya çalış ama yüz verme dedi(msj atarken çok gülme vb. ) Sizce ne yapmalıyım ???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…