Forum Üyelerinin Benzediğini Düşündüğümüz Resimleri :) (YENİ)

Güzelmiş.... Sen beni görmüştün profil fotomdan mı, yoksa gördüğün resimlerimden mi yola çıkarak bu benzetmeyi yaptın..

Fotoğraflarını gördüm ya kuzum ordan benzetmeyi yaptım :) Diğer fotoğraflarına da bak baya baya benziyosunuz :)

senin hareketlerine de benzettim poz verişine sende hafif çekik gözlüsün değil mi ?

Evet biraz öyleyim canım Aynen pozu benzemiş yüz şekli yuvarlak burnu küçük falan benziyo birz gerçekten

Evet biraz öyleyim canım Aynen pozu benzemiş yüz şekli yuvarlak burnu küçük falan benziyo birz gerçekten

Kızıl ajan var ya bi tane, o biraz daha güzel olsa sana benzeticektim aslında onunda ağzı burnu ufacık, ama senin kadar güzel değil.. o yüzden benzetemedim..

Kızıl ajan var ya bi tane, o biraz daha güzel olsa sana benzeticektim aslında onunda ağzı burnu ufacık, ama senin kadar güzel değil.. o yüzden benzetemedim..

Aaa bilmiyorum onu bak :)) Bu kadını mı diyosun tatlım ?

Sevgilim ve çevremdeki bi çok kişi makyajsız ve doğal göz rengimle Fahriye Evcene benzediğimi söylüyo :) Hatta sevgilimle ayrıyken 'sen yarim idun' şarkısını dinleyemiyodum hep aklıma sen geliyodun diyodu kıyamam Bi kaç kişi de Hatice şendil 'i söylemişti . Kızıl olduğumdan beri daha farklı isimler duyuyorum tabi . Ay ben siyah hallerime geri mi dönsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…