Forum Üyelerinin Benzediğini Düşündüğümüz Resimleri :) (YENİ)

En cok albüm yapan arkadasımız
Esra lorini ;
Ben sadece görüntüsünü Gülriz Sururiye benzetiyorum :)

.Gülriz Sururi hocamın ....karakteri on numara bir insandır onun bilge ve sanatcı ruhunu hic kimseye benzetemem

Son düzenleme:

aa doğruuu fahriye evcene lensiz ve siyah saçlarla benziyosun gerçekten..

yoook bibimin gözleri elamsı, çok buğulu bakıyo hakikatenn... o dediğin kıza benzemiyo hiç. ayça bingöle benziyoo gözleri ağzı burnu...

ben hiç resmini görmedim bibinin,iri ve anlamlı bakan göz diyince salladım bu arada ayça bingöl gerçekten çok güzel kadın,hem havası da var.

Biskrem ben de seni selena gomezin bu haline benzetiyorum biraz, onun da yüzü burnu ufak, gözleri biraz daha büyültsek iyice benziycek sanki..

Gözleri iri ve buğulu bakan birini bulmamız lazım... düşünemmm

sen dönicen belli oldu

Eki Görüntüle 1147623

Bibim ayça Bingöl.. diğer resimlerine de bak, gözler burun dudak çok benziyosun.. Ben çok beğeniyorum bu kadını

bilmem olabilir

aslında kısa saçlı ve zayıfken benzettim şunu kendime

Eki Görüntüle 1147673

Seni Allah napmasın. benzemiyo dediğim kişye mi benzettin kendini... aslında evet kısa siyah saçlı halin benziyo(ki şimdiki saçını tipini ben daha çok yakıştırıyorum sana)... Saçlarının rengi şimdiki gibiyken ayça bingöl ama...

aslında kısa saçlı ve zayıfken benzettim şunu kendime

Eki Görüntüle 1147673

Ben de zati o yüzden şeyeetiydim bu arada ben milleti hep avatarlarına göre canlandırıyorum kafamda,bazen birinin çocuklu falan olduğunu öğrenince hayal kırıklığı yaşıyorum falan,avatardaki kadın sarışınsa üye de sarışın olmalı bana göre

zaten hiç fotojenik değilim ama kısa saçlı beni bilenler çok beğenirdi o saçlarımı ama fotolarda çok kötü çıkıyorum nedense

tabi sen arkadaşım olmadığından resimlerimi göremiyosun

kız çocuklu olmakla ne alaksı var.... benim de çocuğum var...
ben sarışınım, gerçi avatarımdaki de benim

Gülriz Sururi gerçekten çok hoş bir kadın ve ben çok karizmatik bulurum..
Kim benziyorsa çok şanslı,keşke benimde böyle can alıcı gözlerim olsaydı..

Gülriz Sururi gerçekten çok hoş bir kadın ve ben çok karizmatik bulurum..
Kim benziyorsa çok şanslı,keşke benimde böyle can alıcı gözlerim olsaydı..

Okulumuza cok gelmistir oaradan tanısma imkanım oldu :)
Diyebilirimki dünyanın en mütevazi, sanatsal kisilikli hicbir kotü tabiri haketmeyen mükemmel bir insan:)

kız çocuklu olmakla ne alaksı var.... benim de çocuğum var...
ben sarışınım, gerçi avatarımdaki de benim

Yok mesela o kişiyi kafamda çok genç hayal ediyorum avatara göre,sonra evli barklı çocuklu biri çıkınca hayallerim yıkılıyor,geceleri ağlıyorum
Avatarındaki sensin demek,maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…