- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Gözleri iri ve buğulu bakan birini bulmamız lazım... düşünemmm
Sevgilim ve çevremdeki bi çok kişi makyajsız ve doğal göz rengimle Fahriye Evcene benzediğimi söylüyo :) Hatta sevgilimle ayrıyken 'sen yarim idun' şarkısını dinleyemiyodum hep aklıma sen geliyodun diyodu kıyamamBi kaç kişi de Hatice şendil 'i söylemişti . Kızıl olduğumdan beri daha farklı isimler duyuyorum tabi . Ay ben siyah hallerime geri mi dönsem
Audrey Tautou?olur mu ki ne?
yoook bibimin gözleri elamsı, çok buğulu bakıyo hakikatenn... o dediğin kıza benzemiyo hiç. ayça bingöle benziyoo gözleri ağzı burnu...
En cok albüm yapan arkadasımız
Esra lorini ;
Ben sadece görüntüsünü Gülriz Sururiye benzetiyorum :)
.Gülriz Sururi hocamın ....karakteri on numara bir insandır onun bilge ve sanatcı ruhunu hic kimseye benzetemem
Gözleri iri ve buğulu bakan birini bulmamız lazım... düşünemmm
Sevgilim ve çevremdeki bi çok kişi makyajsız ve doğal göz rengimle Fahriye Evcene benzediğimi söylüyo :) Hatta sevgilimle ayrıyken 'sen yarim idun' şarkısını dinleyemiyodum hep aklıma sen geliyodun diyodu kıyamamBi kaç kişi de Hatice şendil 'i söylemişti . Kızıl olduğumdan beri daha farklı isimler duyuyorum tabi . Ay ben siyah hallerime geri mi dönsem
Eki Görüntüle 1147623
Bibim ayça Bingöl.. diğer resimlerine de bak, gözler burun dudak çok benziyosun.. Ben çok beğeniyorum bu kadını
Seni Allah napmasın. benzemiyo dediğim kişye mi benzettin kendini... aslında evet kısa siyah saçlı halin benziyo(ki şimdiki saçını tipini ben daha çok yakıştırıyorum sana)... Saçlarının rengi şimdiki gibiyken ayça bingöl ama...
Ben de zati o yüzden şeyeetiydimbu arada ben milleti hep avatarlarına göre canlandırıyorum kafamda,bazen birinin çocuklu falan olduğunu öğrenince hayal kırıklığı yaşıyorum falan,avatardaki kadın sarışınsa üye de sarışın olmalı bana göre
Biskrem ben de seni selena gomezin bu haline benzetiyorum biraz, onun da yüzü burnu ufak, gözleri biraz daha büyültsek iyice benziycek sanki..
Eki Görüntüle 1147657
Ben de zati o yüzden şeyeetiydimbu arada ben milleti hep avatarlarına göre canlandırıyorum kafamda,bazen birinin çocuklu falan olduğunu öğrenince hayal kırıklığı yaşıyorum falan,avatardaki kadın sarışınsa üye de sarışın olmalı bana göre
Nerdee ben bu kadar cıtır degilim
Gülriz Sururi gerçekten çok hoş bir kadın ve ben çok karizmatik bulurum..En cok albüm yapan arkadasımız
Esra lorini ;
Ben sadece görüntüsünü Gülriz Sururiye benzetiyorum :)
Eki Görüntüle 1147611 Eki Görüntüle 1147612
.Gülriz Sururi hocamın ....karakteri on numara bir insandır onun bilge ve sanatcı ruhunu hic kimseye benzetemem
Nerdee ben bu kadar cıtır degilim
Gülriz Sururi gerçekten çok hoş bir kadın ve ben çok karizmatik bulurum..
Kim benziyorsa çok şanslı,keşke benimde böyle can alıcı gözlerim olsaydı..
kız çocuklu olmakla ne alaksı var.... benim de çocuğum var...
ben sarışınım, gerçi avatarımdaki de benim
Ne kadar şanslısın,her halinden belli oluyor mütevaziliği.Okulumuza cok gelmistir oaradan tanısma imkanım oldu :)
Diyebilirimki dünyanın en mütevazi, sanatsal kisilikli hicbir kotü tabiri haketmeyen mükemmel bir insan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?