EzBuZ Danalar girmiş bostana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 4.203 1 156 28 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #1 foruma çok fazla takılmanın sakıncaları :))))) alışverişdeyken : ben bunu beyendim hemen dowland ediyim birine hediye verirken : al senin icin upload ettim birinden birşey duyunca : paylaşım için saol güzel paylaşım sınıf başkanı seçilirken : hocam ben mod. olmak istiyorum başkan diil ögretmene : admin abi ben bu soruyu dogru yapmıştım nie beni banladın kötü notu görünce : aha annem beni banladı :roflol::roflol:
foruma çok fazla takılmanın sakıncaları :))))) alışverişdeyken : ben bunu beyendim hemen dowland ediyim birine hediye verirken : al senin icin upload ettim birinden birşey duyunca : paylaşım için saol güzel paylaşım sınıf başkanı seçilirken : hocam ben mod. olmak istiyorum başkan diil ögretmene : admin abi ben bu soruyu dogru yapmıştım nie beni banladın kötü notu görünce : aha annem beni banladı :roflol::roflol:
mucizem Nirvana Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2006 368 2 643 28 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #2 alışverişdeyken : ben bunu beyendim hemen dowland ediyim :)))komikkk
CakmaKleopatra asabiyim kompleksliyim!!! Kayıtlı Üye 24 Şubat 2007 818 1 96 Çek Cumhuriyeti 29 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #3 ögretmene : admin abi ben bu soruyu dogru yapmıştım nie beni banladın :roflol:
CakmaKleopatra asabiyim kompleksliyim!!! Kayıtlı Üye 24 Şubat 2007 818 1 96 Çek Cumhuriyeti 29 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #4 sınıf başkanı seçilirken : hocam ben mod. olmak istiyorum başkan diil :roflol:
E EU3 Ziyaretçi 27 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #5 ezbuz .!.: kötü notu görünce : aha annem beni banladı :roflol::roflol: Genişletmek için tıkla... banlamakla kalsa keşkesırnaşık şey
ezbuz .!.: kötü notu görünce : aha annem beni banladı :roflol::roflol: Genişletmek için tıkla... banlamakla kalsa keşkesırnaşık şey