Forumda en çok dikkatini çeken üye?

Yazayim dedim, roman oldu..:-) Hala da atladiklarim vardir.. Onlar kendilerini bilirler, yasima versinler, sevildiklerini bilsinler..:KK66:

Benim gozumden mukemmel kalem oynatan, dusuncelerini kaleme dokmedeki ustalar: @Duka Tesla ve @Mune.

Peslerinden yorum yapmadaki ustaliklari ile @dejavu_one, @AngryPenguin ve @dansmarue geliyor.

@_MedceziR_ Kocaman harfler kullanarak uzun yazarmis gibi gorunse de bir kac cumlelik harika yorumlari ile tam onikiden vuruyor.

Fikirlerine hemen hemen her yerde katildiklarim ve zevkle okudugum:
@Rosemarys_Baby, @kadesa, @gunnur2010, @kararsiz_2013 ve @HayyaL

Arada bir yorum yapsa da varligini ve yanimizda oldugunu her zaman hissettiren: @sourapple

Ozlediklerim:
@aptalasik ve @hannesli.

Super gorsel yorumlarina alistigim, olmazsa olmazlardan: @Egem

Cok genc ama fikirlerini ve tesbitlerini yasindan fazla akilli buldugum @FmaElric,

Her zaman begenerek takip ettiklerim, yani bizim tayfa:KK53: :
@lakeoftears, @justholdmetight, @jooker, @4justice, @gulay_gulay, @cognitive, @yamukprenses, @queenEb, @FrKafka, bogurtlenkusu bogurtlenkusu , @NancyFr, @linda1402, @2KediAnnesi, @office, tolin tolin , @yercekimli karanfil, @zxshermine, @bebem-1221, @27.01, @ACIBADEMSEKERI, @senesittirhuzur, @Chelzy, @izguben, @melnes, @-mai-, @picama, @themis1990, sonradan aramiza katilan @oglushummm, ve ne sis yansin ne kebap tavriyla kimseyi incitmeden, yedi kralla barisik bir sekilde yorum yapmaya cabalayan sevimli @cryptic.

Forumun olmazsa olmazlari: @okypete ve @chess

AK'liler haric siyaseti buraya tasidim galiba..:rolleyes:

Bizim tayfanın içinde yer almaktan gurur duydum Saraylim Saraylim Hoppa Senin yazılarını keyifle okuyorum.
Bu listeden yapsam mı dedim sayı 100 lere ulaştı vazgeçtim. Birinizi unutursam gözüme uyku girmez. İzlediğim tüm kk hatunları , hepiniz dikkatimi çekiyorsunuz. :KK200:

:KK70::KK70::KK70:

düşündüklerin gerçekleşti mi amberim

@amberin o zman black woman dı ve ilk nice nin konusunda karşılaştık daha yeniydi ne mücadele ettk nice diller döktük.o zaman dikkatimi çektin ve halen çekmektesin:KK50:

@themis1990 ilk üye olduğum da tanıdığım çok narin kibar ve candan canım nurum:KK68:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz ilk kibledigim ama intikamı acı olan:KK67: canım bitanesi:KK60:

@Elif meramda çay içmeye gitigimiz de gözlerinde ki ışıltı ve tatlı diliyle sevdiğim bi tanecik ablam

@Mune ilk üye olduğum da bazı sorunlarım olduğun da hemen özelden rahatsız ettiğim ve bana hemen dönüş yapan ve halen arada profilie dalıp bir şeyler yazıp acaba rahatsız mı ediyorum diyerek kaçtığım müdürem :KK68:

yemekte Kakao ve Ben Kakao ve Ben @Nevreste

ayyyy daha vardı aklıma şuan gelmiyolar sonra yazayım

herkesin ence ayrı bir yeri ve değeri var.sevdiklrim kadar yanıldıklarım saygı duyduklarım e beğendiklerim var.her ne olursa olsun herks bir değer bu sitedeEn Büyük KK:KK200:
Canımmmmm.. hisler karşılıklı topikte göremeyince seni nerelerde aceba bu hatun diyorum..

Yazayim dedim, roman oldu..:-) Hala da atladiklarim vardir.. Onlar kendilerini bilirler, yasima versinler, sevildiklerini bilsinler..:KK66:

Benim gozumden mukemmel kalem oynatan, dusuncelerini kaleme dokmedeki ustalar: @Duka Tesla ve @Mune.

Peslerinden yorum yapmadaki ustaliklari ile @dejavu_one, @AngryPenguin ve @dansmarue geliyor.

@_MedceziR_ Kocaman harfler kullanarak uzun yazarmis gibi gorunse de bir kac cumlelik harika yorumlari ile tam onikiden vuruyor.

Fikirlerine hemen hemen her yerde katildiklarim ve zevkle okudugum:
@Rosemarys_Baby, @kadesa, @gunnur2010, @kararsiz_2013 ve @HayyaL

Arada bir yorum yapsa da varligini ve yanimizda oldugunu her zaman hissettiren: @sourapple

Ozlediklerim:
@aptalasik ve @hannesli.

Super gorsel yorumlarina alistigim, olmazsa olmazlardan: @Egem

Cok genc ama fikirlerini ve tesbitlerini yasindan fazla akilli buldugum @FmaElric,

Her zaman begenerek takip ettiklerim, yani bizim tayfa:KK53: :
@lakeoftears, @justholdmetight, @jooker, @4justice, @gulay_gulay, @cognitive, @yamukprenses, @queenEb, @FrKafka, bogurtlenkusu bogurtlenkusu , @NancyFr, @linda1402, @2KediAnnesi, @office, tolin tolin , @yercekimli karanfil, @zxshermine, @bebem-1221, @27.01, @ACIBADEMSEKERI, @senesittirhuzur, @Chelzy, @izguben, @melnes, @-mai-, @picama, @themis1990, sonradan aramiza katilan @oglushummm, ve ne sis yansin ne kebap tavriyla kimseyi incitmeden, yedi kralla barisik bir sekilde yorum yapmaya cabalayan sevimli @cryptic.

Forumun olmazsa olmazlari: @okypete ve @chess

AK'liler haric siyaseti buraya tasidim galiba..:rolleyes:
Valla öyle olmuş ak liler hariç.. :63::63::63::KK70::KK70:

Back
X