Musait oldugun zaman banada fal bakabilir misin?Ayrıca arkadaşlar harita bakımı kompleks bir olaydır. Haritanızı sitelerden çıkarırsınız Ay Yükselen Venüs ve aradaki açıların listesini de bulursunuz. Bazı yapılanları söyleyeyim. Senin Venüs atıyorum Yengeç internette var Venüs Yengeç yorumu onu aynen alıp kopy paste yaparsın işte mars burcun bu böylesin Jüpiter burcun şu böylesin diye. Aradaki açı yorumları bile vardır nette bulursunuz fakatttttt!! Harita bu değildir. Sen Venüs Yengeçsin güzelim de ordan Uranüs karesi, Pluto karesi almış hiçte öyle Anaç yok işte geleneksel şu bu yorumu olmaz. Sen aykırı bi tip olacaksındır o açılar boşuna değil. İşte yorumlar böyle her şeyi dikkate alarak kişiye özel yapılır. Öyle kopy paste yorumlar aklınızı karıştırır ve size gerçek sizi anlatmaz. Ben burada çok kişiye yorum yaptım ve uzun uzun uzadıya değildi. O yarım sayfalık yorum için bile çok vakit ayırmam dikkat vermem gerekiyor 30 40 sayfalık yorumlar için ayrılan zamanı siz düşünün.
Keşke vaktim olsa bakabilsem ama bakan üyeler var karşılıklı bakabilirsiniz belki sizin gibi onlar da baktırmak istiyordur.Karsilikli fallasalim mi? Ben kahve bakiyorum. Cevap yazmadiniz
Keşke vaktim olsa bakabilsem ama bakan üyeler var karşılıklı bakabilirsiniz belki sizin gibi onlar da baktırmak istiyordur.
Bana fal bakabilir misinizBen yorum bakarım sana
Forumda denediginiz evet güzel fal bakiyor icgorusu yuksek diyebileceginiz uyeler var mi? Ya da ben güzel bakiyorum diyen. Bunu neden soruyorum cunku konularda da gordugumuz uzere bir cok kisi maalesef sallayan atip tutan sacma sapan kisilere fal baktirip parasini kaybediyor oyle uc bes kisiye de degil cok maalesef. Dedim ki madem bu kadar kisiyiz vardir bakan. Tabii ucretsiz olmasi sartiyla ucretli baska boyutlara kayar. Hem fal bakar hem baktirir. Haydi katilim bekliyorum. Ben eski konu ve mesajlarima bakarsaniz sayfada pek cok kisiye horoskop dogum haritasi baktim. Bu isin egitimini aldim evet eksiklerim var ama bilmedigim seyi sallamam. Baktigim kisiler bana referans olacaklardir . Haydin Let's go!!!! Falcilara para kaptirmaya son.
Forumda denediginiz evet güzel fal bakiyor icgorusu yuksek diyebileceginiz uyeler var mi? Ya da ben güzel bakiyorum diyen. Bunu neden soruyorum cunku konularda da gordugumuz uzere bir cok kisi maalesef sallayan atip tutan sacma sapan kisilere fal baktirip parasini kaybediyor oyle uc bes kisiye de degil cok maalesef. Dedim ki madem bu kadar kisiyiz vardir bakan. Tabii ucretsiz olmasi sartiyla ucretli baska boyutlara kayar. Hem fal bakar hem baktirir. Haydi katilim bekliyorum. Ben eski konu ve mesajlarima bakarsaniz sayfada pek cok kisiye horoskop dogum haritasi baktim. Bu isin egitimini aldim evet eksiklerim var ama bilmedigim seyi sallamam. Baktigim kisiler bana referans olacaklardir . Haydin Let's go!!!! Falcilara para kaptirmaya son.
Ne fali bakiyorsunuz?Merhba ben bu konuda deneyimliyim ve uzmanim gercekten bu gune kadar baktigim insanlar tekrar t
Bana da bakar misinizacabaNe fali bakiyorsunuz?
Bana da bakar misiniz acaba?Merhba ben bu konuda deneyimliyim ve uzmanim gercekten bu gune kadar baktigim insanlar tekrar t
Ne bakiyorsunuzBen fal bakiyorum ve bu konuda uzmanim baktirmak isterseniz bana ulasin kendime sonsuz guveniyorum ve bu zamana kadar baktiran herkes memnun kalmistir
İsim qbu zaten bana bu nodan ulasin konusalimBana da bakar misiniz acaba?
Ucretli mi bakiyorsunuzİsim qbu zaten bana bu nodan ulasin konusalim
Tarot iskambil cingene tarato kum faliNe bakiyorsunuz
Evet ucretli bakiyorum isim bu meslegim buUcretli mi bakiyorsunuz
Ucret?Evet ucretli bakiyorum isim bu meslegim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?