- 16 Aralık 2017
- 17
- 0
- 1
- 48
Biz ücretsiz karşılıklı baktıracak olan üyelerimizi kast etmiştik ücretli bakım değil reklama giriyor.
Tek ben degil baktigim kadariyla ucretli bakanlarda var burda ama sorun degil siz bilirsiniz iyi fal bakani kaybetiniz
Ben de ban falı bakıyorum, tamamen ücretsiz.Tek ben degil baktigim kadariyla ucretli bakanlarda var burda ama sorun degil siz bilirsiniz iyi fal bakani kaybetiniz
Ben bakamıyorum suan yani hamilelikten önce görüyordum birşeyler ciktigida oluyordu ama şimdi şekilleri hiç birşeye benzetemiyorum lütfen bana da bakarmisiniz?Ben de ban falı bakıyorum, tamamen ücretsiz.
Bence bakmasın o fal öyle fal değilBen bakamıyorum suan yani hamilelikten önce görüyordum birşeyler ciktigida oluyordu ama şimdi şekilleri hiç birşeye benzetemiyorum lütfen bana da bakarmisiniz?
nasıl yaniiBence bakmasın o fal öyle fal değilSonunda acı var hüzün var ayrılık var filann
Merhba ben bu konuda deneyimliyim ve uzmanim gercekten bu gune kadar baktigim insanlar tekrar t
Ben güzel bakıyorum. Baktira baktıra, para saca saca öğrendim heralde
Suan arkadaşımın ısrariyla kahvalti +fala gittim. Yeni sevgilisinin adini bile söyledim. Zaten 6.hissim de cok kuvvetli, kucuklugumden beri herkes soyler.
Ancak söyle bir handikap var ki fincanı canlı görmem yada her acidan cok cok net fotograf görmem lazim.
Fallaşmak ister misin canımBen güzel bakıyorum. Baktira baktıra, para saca saca öğrendim heralde
Suan arkadaşımın ısrariyla kahvalti +fala gittim. Yeni sevgilisinin adini bile söyledim. Zaten 6.hissim de cok kuvvetli, kucuklugumden beri herkes soyler.
Ancak söyle bir handikap var ki fincanı canlı görmem yada her acidan cok cok net fotograf görmem lazim.
Bana bakar misin :) bende sana bakarim :)
Kızlar ; su an ne kahve icebilecegim ne de bakabilecegim yerdeyim. Yilbasindan sonra size donus yaparım, ozelden yazanlar da var, umarim unutmazsam cok.yoğunum bu aralar , yilbasina kadr trde olmayacağım ondan sonra haberlesiriz.Fallaşmak ister misin canım
Bekliyoruz o zaman seniiiKızlar ; su an ne kahve icebilecegim ne de bakabilecegim yerdeyim. Yilbasindan sonra size donus yaparım, ozelden yazanlar da var, umarim unutmazsam cok.yoğunum bu aralar , yilbasina kadr trde olmayacağım ondan sonra haberlesiriz.
Ama siz birbirinize baksanıza, karsilikli daha güzel
Bana bakar misin :) bende sana bakarim :)
Müsaitim ben artik haberiniz olsunBekliyoruz o zaman seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?