Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

K kararsiz_2013 beğeniyorum kendisi saygılı bilgili görgülü

nasıl desem tartışsa bile seviyeli tartışır çizgisini bozmaz

olivia ben onu öyle pek tanımıyorum da siyasette karşılaşıyoruz bu aralar

onun içinde art niyet olmayan samimi biri olduğunu düşünüyorum

kediiiii yerim seni ben sevgi dolu bir insan olduğumu söylerler genellikle ama tersim pismiş çok az kişi görsede görenlere yeymiş demekki benden korkan bir kesimde var

sende süper birisin canım ya seninle survivor izlemek bir harikaydı özellikle yorumların süper oluyor ha birde imzalarına ve avatarına bayılıyorum bu seferki imzanda süper olmuş

kardelen2780

uzun adam sevdalısı ona bir laf gelince hemen insana saldırıya geçiyor

saygılı olun saygılı olun diye bas bas bağırıyor da kendisi saygıdan bihaber
Saygısızlıgıma Örnek alabilirmiyim?!Ben sizin Bu ülkenin seçilmiş Tek Cumhur başkanı olan kişiyi Deveye benzetmenizi örnek gösterebilirm!..

Ürkme lütfen, bağırmıyorum, aşk olsun. :)

marilyn monroe kendisi çok okur çok yazar hatta harika yazar hikaye yazılan unlü bir sitede hikayeleri var isteyene nickini veririm ayrıca çok tatlı bir insandır kitap okuma topiği vardır ama bdvde arada görüyorum çok sivri yorumlarıda yok değil ama çok süper yorumları vardır edebiyat parçalayan insan sonuçta marilyn selamlar güzellik

kardelen2780

bu topikte alıntı yapmak yasak

karşılıklı tartışmaya girmekte öyle

o yüzden bunları siyaset topiğine saklayın

ben bir atasözü söyledim siz anlamak istediğiniz gibi anladınız alınganlığınız üstünüzde

sanki adama direk deve dedim
bu ülkenin tek sayın cumhur başkanı gözümde Atatatürktür

asıl siz ona ve ilkelerine saygı duymak zorundasınız

bir daha bu topikte size cvp vermiyeceğim

W Wurstria ria ayni sekilde bana da bagiriyormussun gibi geliyor. Mesela o muzik sesi konundan dolayi benim profilime baya agir seyler yazmistin ama ben agir oldugunu anlamayip begenmis bi de yorum yapmistim. Ama sonra anlastik
aynen ben de bağırdığını düşünmüştüm bir kere :))))
sanırım cümle sonuna koyduğu ünlemlerden öyle geliyor:) W Wurstria

Anaaa etiketlenince bildirim gelmeye başladı

Konuya gelmişken yazayım bari.
_MedceziR_ anarşik gadınım başımın tacıdır.Forumdaki ilk arkadaşım
Saraylim severek okuyorum her yorumuna katılıyorum.Bilgili ve mantıklı bi ablamız
@justholdmetight çok temiz kalplidir
@cryptic bazen ne anlatmaya çalıştığını anlayamasam da o da çok iyi kalplidir,seviyorum.İnşallah en kısa zamanda döner siteye
sourapple pek yazmaz ama hep beğenir beni sağolsun
K kararsiz_2013 yine görüşlerini beğendiğim bir arkadaşımız.
Chelzy cesur yazıyor,güzel yazıyor
Hmm sonracığıma @NancyFr da beğendiklerimden
Bi de marilyn monroe var,yeni gözdemHem nickini hem yorumlarını beğeniyorum.
Unuttuklarım varsa affetsin,sevdiklerimden aklıma gelenler şimdilik bu kadar
Sevmediklerim de var tabi ama şimdi hem kavga çıkmasın,hem de bahsetmeye gerek yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…