- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 smdı konu acanlar olyor soryorlar kk.. ıyı hos burya kadar. konu acan kısıye olumsuz bsey deyınce hemen kopuryor ama herkesın dusuncesı yorumu farklı dımı kaharet ıcermeden elestırsek dahı kopuryorlar genelı hepsı degıl. yanı elestırıye acık degılsen acma konu cnm dmı ama
 smdı konu acanlar olyor soryorlar kk.. ıyı hos burya kadar. konu acan kısıye olumsuz bsey deyınce hemen kopuryor ama herkesın dusuncesı yorumu farklı dımı kaharet ıcermeden elestırsek dahı kopuryorlar genelı hepsı degıl. yanı elestırıye acık degılsen acma konu cnm dmı ama 
cognitive ozel ruhlu insanlardan, buna eminim. Kizkardeslerin en tatlisi
bazi konularda oyle espriler, ironiler yapiyorsun ki kahkaha atiyorum

FalanFilan2025
 kızkardeşim var tabii onu da sevelim. ^_^

FalanFilan2025
 kızkardeşim var tabii onu da sevelim. ^_^ themis1990
 unuttum sanma seni de yorumlayacaktım, yemek hazirlamaya kalktim

themis1990
 unuttum sanma seni de yorumlayacaktım, yemek hazirlamaya kalktim

yok kız unutsan da alınmam öyle şeylere benthemis1990 unuttum sanma seni de yorumlayacaktım, yemek hazirlamaya kalktim
Bu forumun çizgisinden hiç cikmayan uyelerinden. İlk gun nasilsa halen oyle, sicak ve samimi. Bi de guzel oğlu var ki ayni anasi
 Dark_Paradise
  yeni üye kendisi  ama daha ilk günden kendime yakın bulduğum

Dark_Paradise
  yeni üye kendisi  ama daha ilk günden kendime yakın bulduğum 3 tam 1 robot
  yeni nickine alışamadığım ponti yani

3 tam 1 robot
  yeni nickine alışamadığım ponti yaniben de senı cok sevdım valla yaa .. çıtır anne senii :*
Themisim tatlı kuşum benimmm
 bende o günü unutmuycam
 bende o günü unutmuycam
3 tam 1 robot yeni nickine alışamadığım ponti yani
çok dobra ve ince zeka gerektiren esprileri var beğeniyorum herzaman onu

ay bi simardim bi havaya girdimDark_Paradise yeni üye kendisi ama daha ilk günden kendime yakın bulduğum
kanımın ısındığı güzel insan
 bende seni cok sevdim canim forumda yeni oldugum icin pek fazla kisi tanimiyorum. Bana yeni olmama ragmen sicak davrandigin icin cok tsk ederim
 bende seni cok sevdim canim forumda yeni oldugum icin pek fazla kisi tanimiyorum. Bana yeni olmama ragmen sicak davrandigin icin cok tsk ederim
Değiştir o zaman ne duruyorsun senin gibi birinden daha yaratıcı bir şey beklerdim doğrusuBen de seni beğeniyorum sizi bayan
karşılıklı likelaşalım
takibe takip : )
not; ben de alışamadım bu Nicke

Değiştir o zaman ne duruyorsun senin gibi birinden daha yaratıcı bir şey beklerdim doğrusu
bu aralar ödeşmeye de takmışsın sen
konu sahibinin birine görümcesi eşinin elini tutuyormuş diye sende onun kocasınınkini tut ödeşin dedin ya

ne demek herkesler bilir övünmek gibi olmasın çok sıcak biriyimdir benay bi simardim bi havaya girdimbende seni cok sevdim canim forumda yeni oldugum icin pek fazla kisi tanimiyorum. Bana yeni olmama ragmen sicak davrandigin icin cok tsk ederim