- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.641
seni kınayanlardan biri benim ve o cümlemin arkasındayım..neden mi? çünkü biri ile ne kadar tartışırsan tartış bu bela altı vurmaktır ve acısını deşmektir..bunu ben kimseye yakıştıramam hele ki tanıdığımı sandığım birine asla..şok ettin beni su aygırı,gerçekten..haklı-haksız ayrımı yapmıyorum çünkü olayın içinde değilim.ikiniz de arkadaşımdınız.
hayır paylaşılamayan ne,o editör olmuş,bu kib yapmış,o çeteymiş,bu buna bişi demiş,ne ki bunlar? kk değil kurtlar vadisi mübarek.
Bundan sonra istersen silebilirsin arkadaşlıktan beni de sorun değil gerçekten.
Sinir anımda dediğim cümle belki de hakettin kimbilir...
Benim yazdığım belaltı ve yanlış okey.Peki pc başında şey büyüten dedikoducu cümlesini neden ısrarla ve ısrarla görmek istemiyorsunuz ????
Bu pc başında şey büyüten dedikoducu lafından sonra ben etkiye tepki olarak belki de hakettin kimbilir dedim.
seni kınayanlardan biri benim ve o cümlemin arkasındayım..neden mi? çünkü biri ile ne kadar tartışırsan tartış bu bela altı vurmaktır ve acısını deşmektir..bunu ben kimseye yakıştıramam hele ki tanıdığımı sandığım birine asla..şok ettin beni su aygırı,gerçekten..haklı-haksız ayrımı yapmıyorum çünkü olayın içinde değilim.ikiniz de arkadaşımdınız.
hayır paylaşılamayan ne,o editör olmuş,bu kib yapmış,o çeteymiş,bu buna bişi demiş,ne ki bunlar? kk değil kurtlar vadisi mübarek.
bana çocuğun yok hakediyosun demişti bir zatı mööhterem
bana göre aynı şey..
aynı fıkırde olmayıp tartışmak çok başka sınandıklarının yüzüne vurulması çok başka
kadiş rengina cudana katie ne oluyor ya kim sinirlendirdi sizi:44::44:
sizi ilk defa sinirli görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?