- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.281
ahh ah! sen buraya gelmek istiyorsun, ben ise deli gibi oraya dönmek istiyorum..ben de senin gibi gün sayıyorum uçmak için yani..
Bir makara vereyim de isin kolaylassin ama yavas sar, hizli sarma. Tadi kacmasin.
Ustume alinanibilir miyim?
Ikinci soru, yer degistirebilir miyiz?
sarma demedim sayma dedim teeeayyy sarma olsa da yesek limonlu limonlu, yapsana kankişim
her ikisine de evet desem toplu cevap olsun toplu konut gibideğişelim en hızlısından, dur ben çantaları toplayayım
forumda eski üye olmama rağmen kimseyi tanımıyorum
yorum yapabilecek sadece kendim varım
azıcık kendi dedikodumu yapayım dedim.yok yok insan kendi dedikosunu da yapamıyor
sarma demedim sayma dedim teeeayyy sarma olsa da yesek limonlu limonlu, yapsana kankişim
Ama oyle gelip yan gelip yatmak yook. Sartli. Okulumu bitirecen, ancak oyle.Ne de olsa beni burda tutan tek sey o yani. :) Yonetici hemsirelik dalinda yuksek lisans yapiyorum. Birsey degil, yaparsin sen.
ayy naptın sen ofisim ya limonlu sarma dedin bittim burda
Yemek konusunda becerikli degilim artik senden bekliyorum.Sen yapican ben gelicem, ofişim .
Karsinda cocuk yok senin.Burasi senin babanin sitesi degil, kendini Kazen ve Mune ile karistirma. Krese gidip yasitlarinla oynayabilirsin.
Bakiyorum kiskanmissin. Calis seninde olur tabi baskalarina laf vurmaktan zaman bulabilirsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?