- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.629
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Hissediyorum , kafa kadınsın vesselam 
( Bu sana değil , ona )
 )

( Bu sana değil , ona
 )
 )Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

)
 )Enerjin taa buraya geliyor sıcak sıcak , dumanı üzerinde ; istediğin kadar alınabilirsin üzerine ayrıca

Ben miay ben de her şeyi üstüme aliniyorum bu topikte

Alınabilirsin canım üzerine :)))
Alınabilirsin canım üzerine :)))Hissediyorum , kafa kadınsın vesselam
( Bu sana değil , ona)

Bu kesin bana

bu forum da çok sevdiğim arkadaşlarım var onlar kendilerini biliyor zaten .
 bu forum da çok sevdiğim arkadaşlarım var onlar kendilerini biliyor zaten . ancak sevmediğim hatta gıcık olduğum tek bir üye olduğu için sadece O'na seslensem yeterli sanırım .
 ancak sevmediğim hatta gıcık olduğum tek bir üye olduğu için sadece O'na seslensem yeterli sanırım .

En zor günlerimde yanı başımda, sözde 'arkadaş' olanların bile yapamadığını yapan, dertlerime ortak olan, beni teselli eden, bi kerecik bile beni kırmayan, mutlu günlerimde de -içten- sevinen; evet içten hem de o kadar içten ki, benimle gülen, güzel dileklerini hiç eksik etmeyen..İçi gibi kendi de güzel insan, evet o insan sensin Sedefimm
 En zor günlerimde yanı başımda, sözde 'arkadaş' olanların bile yapamadığını yapan, dertlerime ortak olan, beni teselli eden, bi kerecik bile beni kırmayan, mutlu günlerimde de -içten- sevinen; evet içten hem de o kadar içten ki, benimle gülen, güzel dileklerini hiç eksik etmeyen..İçi gibi kendi de güzel insan, evet o insan sensin Sedefimm  Rabbim gönlüne göre versin
 Rabbim gönlüne göre versin  , Seni çok çok seviyorum
, Seni çok çok seviyorum  Kardeşötemmmm
 Kardeşötemmmm 

virüs gibi maşalllah...
kapıdan kovsan bacadan giriyor, yüzsüzlüğün bu kadarı...denilecek bir insan.
yeniler almışsın, fark ettim.
farkındayım, farkındalar, farkında değilsin!