- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
acaba 2. üyelik oldugundan yönetilerin haberi var mı, en çok bunu merak edıyorum![]()
IP aynı ise CLONE olarak mutlaka görünüyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba 2. üyelik oldugundan yönetilerin haberi var mı, en çok bunu merak edıyorum![]()
IP aynı ise CLONE olarak mutlaka görünüyordurGörmemiş olabilirler tabi... Yönetimin de izni vardır belki her kimse o?
TweetySeni de seviyorum
![]()
Kim o :26: Desem de söylemezsin biliyorum, merak etmeyi de seviyorumbilmem belkı vardır. ama ban yememek için çok uğraşıyorban yerse çıkacak ya, üyeliği.
vay bana özel yorumtessekurler canim
bende seviyorum seni :)
Seviyoruummmmmmmmmm :103:benide sevvvvvvvvvvvv![]()
Ayy o kimaçtığın konular kaç insanın yaşamı çözemedım sabah programı izleyip mi açıyorsun o konuları nasıl bukadar extrem şeyler senı buluyor
bir gun konularından bırını okurken şaşkınlıktan bayılcam dıye kokrkuyrum :104::104::104:
Cevapveriyorum, yok sadece cevap veriyorumBen sadece biri için yorum yapmayacağım.
Ben bu forumdaki herkesi çok seviyoruum
Aslında hiç ayrım yapmıyorum, çünkü hepiniz benim bebeklerimsiniz![]()
Ne kadar labalisin çok bir şey bildiğini sanıyorsun ama yok tam bir beynini kullanamayan maymunsun![]()
kısa süre önce ban yedi sanırım yanlış hatırlamıyorsan sinirim nefretim gitmiyorBahsettiğin kişi belirsiz olsa bilse, ayıp olmamış mı bu yorum :26:
kısa süre önce ban yedi sanırım yanlış hatırlamıyorsan sinirim nefretim gitmiyor![]()