• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elbet birgün anlayacağım ♪ ♫ Bu böyle yarıım kalmayacakk ♫ ♪

Elbet birgün ben de kimlerden bahsedildiğini anlayacağım :27:

Elbet birgün anlayacağım ♪ ♫ Bu böyle yarıım kalmayacakk ♫ ♪

Elbet birgün ben de kimlerden bahsedildiğini anlayacağım :27:

yalnız değilsin üzülme,ben de bir çoğunu anlamıyorum :27:

hatta "acaba bunu bana mı yazmış,yok ya tanışmıyoruz ki neden bana yazsın" diye kendi kendime konuştuğum bile oluyor :1:

ama bi gün anlıycam,inanıyorum :37:

hatta "acaba bunu bana mı yazmış,yok ya tanışmıyoruz ki neden bana yazsın" diye kendi kendime konuştuğum bile oluyor :1:

Benim de üstüme alındığım zamanlar olmuyor değil :9: Millet bir bakışta anlıyorken ben forumu didik didik ediyorum ama kim olduğunu bulamıyorum :60:

kadesam çok tatlısın ya :8::8:
seni yerim :29::9::9:

kadesam çok tatlısın ya :8::8:
seni yerim :29::9::9:

sensin o bi kere :16:

bununla ilgli bi anım vardı bak aklıma geldi; geçmişte çocuğun biri çok tatlısın diye laf atmıştı bana densiz..sence ben çocuğa ne cevap verdim; sen kendine bak :60:

NİCKİMTAM13HARF; önce bulan bulamayana söylesin bence ama biz bu saflıkla zor buluruz :27:

bununla ilgli bi anım vardı bak aklıma geldi; geçmişte çocuğun biri çok tatlısın diye laf atmıştı bana densiz..sence ben çocuğa ne cevap verdim; sen kendine bak :60:

NİCKİMTAM13HARF; önce bulan bulamayana söylesin bence ama biz bu saflıkla zor buluruz :27:

ben de densiz oluyorum yani:27::27: :52::52:

:60::60::60::60:artik cocuk birakmistir bu lafdan sonra pesini:60::60::60:

Kahkaha attım iyi ki ofiste tekmişim :60: :60: :60:

Tamam, bulursan söyle ama tamam mı oyunbozanlık yapmak yok :34: Ben de sana söylerim bulursam belki :9:

o zaman yönetime saygılarımı sunup topiğin ruhuna yakışır bir yorum yapayım; o da benim gibi herşeyden bi haber,araştırmacı kişilik :27:

bu sefer anladın sen onu belki :60:

Son düzenleme:
o zaman yönetime saygılarımı sunup topiğin ruhuna yakışır bir yorum yapayım; o da benim gibi herşeyden bi haber,araştırmacı kişilik :27:

bu sefer anladın sen onu belki :60:

Bu ben olmalıyım :27:

Profilime bir ayar yapayım dedim, bütün modüllerim değişti :26: Yönetimden kullanma klavuzu istiycem :27:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X