- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.881
Sen varken evde mixere gerek yok:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstüme alındım cudanam,Isim vermeden
hosgeldinnnn FORUMUN PIRI :))
bu sana değil kendime; evet çok safım ben sayende kendimi çözdüm.sağ ol var ol..
Üstüme alındım cudanam,
Teşekkür ederim canım,nasılsın?
Çabık kulağıma söle kim o kim.
Yarın gelirim dedim ama gene muhabbeti kaçırmışım
Çok güzel geyik yapmışınız ya
Bu arada müdür veya kazen i görürseniz benim için rica etseniz,telefondan girenlerinde beğen butonu olsun.Hatta özel mesajda olsun![]()
kendim canım,kendime yazdım onu: kendim saysinde kendimi tanıyorum işte
gördün mü yokluğunda tahtalarımda eksilme oldu![]()
kıyamam
kim ne yaptı sana söle bakim.
kesin şu yeni yetmelerin işidir,sosyal edi korkuttu dimi seni.
bende bir BÜDÜ lük için başvurayımda görsün o sosyal edi.![]()
kıyamam
kim ne yaptı sana söle bakim.
kesin şu yeni yetmelerin işidir,sosyal edi korkuttu dimi seni.
bende bir BÜDÜ lük için başvurayımda görsün o sosyal edi.![]()
o sosyal edi ancak nakliyecilik yapıyo,hiç arkadaşıma koltuğumu bırakayım demiyo![]()
Kemal sunalın filmi vardı ya deli deli küpelibunlar belediye baskanıyla kaymakam oluyolardı
O geldi aklıma
![]()
Birde mavüş olup Mune yardımcısı olursan kimse kaldıramaz seni.
En iyisi kadişnen beni BÜDÜ yapıp kahverengi kürk giydirsinler,bizde kendi kendimize oynayalım kenarda.
Yoksa olay çıkartcam bak.![]()
benim aklıma gelen ilk renkte oyduda,morlar dondurulmuş üyelik galiba,o yüzden vazgeçtim.gayferengine bile razıyım yani düşün sen,o kadar kıskandımahahaha deli yaa, kafferengi sizi boğar, size menekşe rengi yapalım![]()
gözlerim renkli oluğu içün bana kahverengi pek yakışmaz daha çok mavi yakışıyor...böyle koyu mavi,mune mavisinden![]()
benim aklıma gelen ilk renkte oyduda,morlar dondurulmuş üyelik galiba,o yüzden vazgeçtim.gayferengine bile razıyım yani düşün sen,o kadar kıskandım
Maviyi sen rüyanda görürürsün kadiş.
Razı ol kahveye.![]()
gözlerim renkli oluğu içün bana kahverengi pek yakışmaz daha çok mavi yakışıyor...böyle koyu mavi,mune mavisinden![]()
sen ne komik ne espirili bi hatunsun ya,"off" yazsan ben kahkaha atıyorum burada
seviyorum senin espirilerini![]()
Benmiyim o![]()
O kadar...O kadar belli ki tarzın, tavrın... İçim bulandı![]()
Griye ne dersin renkli gözlülere cok yakısırr![]()