Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O mutsuz olup da kendi mutsuzluğunu başkalarından çıkarmaya çalışan kadını belledim. Bir daha ki konusunda bak neler yapıcam ona :9::9:
Ah eski leo olucaktı ki. Olsaydı şimdi banlıydı :51:

Son düzenleme:
Ne sevgililer gunuymus arkadas. BDV'de herkes hediyesini begenmedigi icin ya da hediye almadigi icin agliyor. :53: Daha kimbilir gormedigimiz ne ocaklar sondurdu, ne kavgalara sebep oldu bu ozel gun. :37:

Bu gunun bile cilkini cikarip dert elde eden arkadaslara selam olsun.
:32:

bizim en azından bi sevgilimiz vardı olmayanlar napsın dıye düşünmüyosunuz da bana bunu aldı beğenmedim şunu yaptı istemedim gibi yakarışlar peh:19:

Başlayacam zarınıza ya..
Çok korkuyorsan, zarsızlıktan ödün patlıyorsa; sevişmeyeceksin!
Ay ben yattım kalktım ama, zar duruyor mudur?
Hee.
Dursa ne olur? Durmasa ne olur?
Allah Allah ya..
Sevişmenin sorumluluğunu alamayacaksanız yapmayın o işi kardeşim.. Bize ne sizin zarınızdan. Yok içime girmedi yok bilmemnapmadıi, ama kan geldi. Bunları okumak zorunda mıyız?
Yapmayacaksın.. Zar zar diye kendini paralıyorsan, yemeyeceksin o haltı.. Yiyosan da arkasında duracaksın..

Neden kendini ispatlamaya çalışıyorsun bebişim
Gül geç ya, saçmalasınlar
Herkes kendini bilir :42:
Çok çok mutlu olun küçük kızın ve sen :27:
Allahım birdiler iki olacaklar yandık, buraya üye falan yapma :37:

Ayyy dün içim şişmişti sevgililer günü sorunlarından :52:
Bitti de kurtulduk :31:
Bazı kadınlarda az değil ya adamlara hayatı zindan ederler vallahi :53: :60:

Garip bir kizsin. Benle yasit oldugunu ogrenince cok sasirdim. Hayatlarimiz ne kadar farkli. Gelecege bakisimiz.istklerimiz hatta dualarimiz......
Su an ilk yapman gereken o adami sutlaman. Ve burdakilere kendini ispat etmeyi birak cunku batakligin dibindesin.

Olmayan bir şeyin açıklamasını niye yapayım ki? :ssz:
Asıl açıklama yapması gereken sen ve senin gibi düşünenler. Bir fikri olup da bu fikre katılmayanları açıklama yapmak zorununda bırakmak senin gibi düşünenlere has bir durum sanırım...

O fikri ortaya atan sensin, onun mutlak gerçek olduğunu iddia eden de sensin. Asıl senin bir şeyleri ispatlaman gerekmez mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X