• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdan Birini Dürt

Oyy bulcam gelmiş :)) nerelerdesin sennn
Şehir değişkliği yaptım canım :) kardeşim bilişim alanında kendi alanında çok güzel bir işe girdi bende onunla beraber geldim :D 1000 km uzaga geldim istanbula taşındık ama soguklara alışamadım sıcak bir şehirden akdenizden gelince burası kış gibi geldi :D

Şehir değişkliği yaptım canım :) kardeşim bilişim alanında kendi alanında çok güzel bir işe girdi bende onunla beraber geldim :KK70: 1000 km uzaga geldim istanbula taşındık ama soguklara alışamadım sıcak bir şehirden akdenizden gelince burası kış gibi geldi :KK70:

Ben de diyorum bu kız neden yok :)) hayırlı olsun canım inşallah. Çok sevindim adınıza. İstanbul iş konusunda çok açık Bi şehir ..

Ben de @chess i dürterim o Zaman :KK76:

Ben de diyorum bu kız neden yok :)) hayırlı olsun canım inşallah. Çok sevindim adınıza. İstanbul iş konusunda çok açık Bi şehir ..

Ben de @chess i dürterim o Zaman :KK76:
Evet canım bütün bilişim firmaları istanbula toplanmış vaziyette bizim yaşadığımız şehirde de var yok değil ama orada iş bulmak daha zor bilişim alanında bende istanbulu ögrenmeye çalışıyorum :D şuan sadece evle market arası bazı yerleri ögrendim ilk günlerde kaybolduk bile sora sora ögrendik :D

Şehir değişkliği yaptım canım :) kardeşim bilişim alanında kendi alanında çok güzel bir işe girdi bende onunla beraber geldim :KK70: 1000 km uzaga geldim istanbula taşındık ama soguklara alışamadım sıcak bir şehirden akdenizden gelince burası kış gibi geldi :KK70:
Umarım herşey istediğiniz gibi olur canım.Soğuklara alışırsın merak etme.:KK48:Daha dur bunlar alıştırma.:KK53:

Umarım herşey istediğiniz gibi olur canım.Soğuklara alışırsın merak etme.:KK48:Daha dur bunlar alıştırma.:KK53:
Aynen öyle kaldığımız yerin resimlerine baktım internetten geçen sene epey bir kar yağmış ki kar yagmayan bir memleketten geldm sadece 1 kere yağmıştı oda 30-35 sene sonra :D annemle internetten görüşüyoruz orada havalar nasıl diyorum sıcak diyor hala buraya kış geldi resmen hele sabahları soğuk oluyor kışın karda düşüpte bi tarafımız kırılmaz inşallah :D birde burası hep yokuş memlekette her taraf dümdüz yoldu yürü istediğin kadar topuklu giysem kesin düşerim :D

Aynen öyle kaldığımız yerin resimlerine baktım internetten geçen sene epey bir kar yağmış ki kar yagmayan bir memleketten geldm sadece 1 kere yağmıştı oda 30-35 sene sonra :KK70: annemle internetten görüşüyoruz orada havalar nasıl diyorum sıcak diyor hala buraya kış geldi resmen hele sabahları soğuk oluyor kışın karda düşüpte bi tarafımız kırılmaz inşallah :KK70: birde burası hep yokuş memlekette her taraf dümdüz yoldu yürü istediğin kadar topuklu giysem kesin düşerim :KK70:

Aman İstanbul sokaklarında topuklu ayakkbı giyme :olamaz:

Back
X