Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

valla kuku olayı işin içine girince kaydııııı gidiyorum suçlu benim.napım o kadar yaptırdık madem kimseye gösteremiyom bari söyleyim de içim rahatlasın dediydimmmmmm.dilberdudağımı da alıp gidiyorum küstümmmmmm.kıskandınız demi şeyimmiiii hehe :)))

eeee nerde kalmıştık :icecream:
dermişim...

hemen konuya bağlıyorum...meraklııımda çok güzeldir zemuszemus

valla ben bir çok kişiyi beğeniyorum aklımda kalanlar şunlar
darkinlife
çiğdem83
aşkito
teknolog
ebtuna
hidennisko
çorumlucadı
arzu-ela
meral76
rose
febi
genciza
görs
unuttuklarım varsa kusura bakmasın... sıralama rastgele yapılmıştır neden ben sonlardayım diye tartışma çıkarmayınız:)))hahayyyyyyyyy:))))

yok canım o topiğede yazmıştım ama ben göğüslerimi çok sevrim çok dik güzellerdir.onlarla ilgili sorun yok.ama tabi her tarafıöız kusursuz olamıyor.yaptıracak biyer buluyoruz kafayı takınca.kimse görmüyor ama o kadar para verip yaptırdık.hatta geyiğine anneme dilber dudağı gibi oldu herkese gösteresim var o kadar parayı boşuna mı verdim diye takılıyorum:)))

Walla bende çok merak ettim estetiklisi nası oluyo die :)) Ama konu dışına çıkmak istemedim.kırılmayın lütfen arkadaşlar.

Arada patient gibi konuyu bağlayın yani nolcak :)

valla ben bir çok kişiyi beğeniyorum aklımda kalanlar şunlar
1.darkinlife
çiğdem83
aşkito
teknolog
ebtuna
hidennisko
çorumlucadı
arzu-ela
meral76
rose
febi
genciza
görs
unuttuklarım varsa kusura bakmasın... sıralama rastgele yapılmıştır neden ben sonlardayım diye tartışma çıkarmayınız:)))hahayyyyyyyyy:))))

1. beni yazdığına göre yerimseniben
Neyse diğerleri küsmesin die öle dedin tamam tamamyerimsenibenkaydirigubbakcemile5

maşallah maeves kaydirigubbakcemile3
Bu arada Kendisi de çok güzeldir Meavesin:nazar:

valla adını hatırlamıyorum malesef ama gözlerini çok begendiğim hatta başlığına kara gözlü gbilerinden şarkı yazdıgım bi hatun vardı.
o kimse çıksın ortaya
benim güzelim odur :lepi:

valla kıslar isimlerini saydıgınız tüm üyeler çok güzle cidden mşlh:)
amaaa aklımda kalıcı olan ve vay beee nsl güzle dedigimmmm Leyla 01 ...süper ötesi bi hatun kusursuz bence:)

patim silme ziyanı yok nasıl olsa yarışmaya katılanlar bilniyor ama kimin kim oldugu bazen anlaşılmıo sölememişsin zaten kaç numero oldugumu:):)

valla kıslar isimlerini saydıgınız tüm üyeler çok güzle cidden mşlh:)
amaaa aklımda kalıcı olan ve vay beee nsl güzle dedigimmmm Leyla 01 ...süper ötesi bi hatun kusursuz bence:)

vayy bee biz degeliz dimek :gitme: kaydirigubbakcemile3

Back
X