Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

zaten çok uzun olmasın sen yarına kadar fotoları al yollayanlardan sonra sun oylamaya gerisi hallolur

kızlarr çok pardon sürekli pc başında değildim ii de canlarım kişilerin önce foto yollaması lazım benimde onları derleyip öle anleti açmam lazım isteyenler yarın geceye kdar özelime yollasın fotolarını
açıyım bende olur mu???

kızlarr çok pardon sürekli pc başında değildim ii de canlarım kişilerin önce foto yollaması lazım benimde onları derleyip öle anleti açmam lazım isteyenler yarın geceye kdar özelime yollasın fotolarını
açıyım bende olur mu???

ewett anket yarın gece açılıyo herkes favorilerine dıyursun ona göreee sende yarın gece kaç kişi yolladıysa onlarla aç tatlım bence uzatmanın alemi yok hem sende gideceksin nasıl ama

canımm ben açarımm nasıl olsa ankete sonradan ek yapılamıycakk.ben ara ara girmeye çalışırım çarşambadan sonra sık sık giremeyebilirimm o dkarr.yarın o zman yollucaklar gece 00.00 a kdar yollasınlarrr

bende duyuruyorum bildiklerime canım özelden sana atılsın fotolar sende gece aç anketi anlaştıkk heyecanla bekliyorumm kendim katılmasamdaa

tmm tatlımm anlaştık bende duyurmaya başlıyım.evt livim anket başlığını öle yapcam çünkü foto yollamayan ama güzel olan bi sürü kklı var burdaa:):)misal sen ve asomm:):)

piki bebem yapın bakalım, ama ben oy vermem, hiç oy almayan biri olursa üzülmeyecekmi ?
çoğu oy da tanıdık eş dost diye verilmeyecekmi ?
yani yapın tabi şekercim... bişey demiyorum... umarım tatsızlık olmaz Şeniz

anladım çenebazımm vallaa herkes elini vicdanına koysun öle oy versin dicem inş.öle olurr sende haklısın düşüncende canımmm.ama oy alamamayı göze almış olmakta lazım foto yollanıyorsaaa.öpüorum senii canımmopuyorumnanaktan

Back
X