Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

TOPİĞE SAÇMA DİYEN ARKADAŞLAR..biz zaten gördüklerimiz hakkında yorum yapıyoruz görmediğimiz insanlar hakkında nasıl yorum yapalım arkadaşlarımız resimlerini eklemişler bizde onlar üstünden yorumlar yapıp fikirlerimizi söylüyoruz.mümkünse sen daha mantıklı topikler açda oralarda buluşalım...

ben de dingiltere kralicesi (hacer) chocolatestar ve pilar'i (artik aramizda degil) cok begeniyorum hihoyyyt gurbaa prenses i hic gormedim ama fizigi cok guzel onun da eminim ki guzeldir o da. leyla01 ve busra yi da yeni gordum onlari da cok begendim.:lepi:

gormedigimiz neler var tabii kim bilir :lepi:

ben de dingiltere kralicesi (hacer) chocolatestar ve pilar'i (artik aramizda degil) cok begeniyorum hihoyyyt gurbaa prenses i hic gormedim ama fizigi cok guzel onun da eminim ki guzeldir o da. leyla01 ve busra yi da yeni gordum onlari da cok begendim.:lepi:

gormedigimiz neler var tabii kim bilir :lepi:

evet yaa pilar yok artık :gitme: güzeldi ama
niden yok cnm biliyomsn peki

Ama asıl 'bence' en güzeller, (tabii ki tüm arkadaşlarım en güzel :D görmediğim de bir dünya güzel vardır forumda..)

MysticGirl, Arora, Düş, mltm87, liv85, okypete...

daha var elbette...
opuyorumnanaktan zemuszemus

selamlarrrrrrr. tapik süper olmuş. bende açmayı düşünmüştüm bir ara, sonra unutmuşum:utangac:

valla kkda o kadar çok güzel varki hangi birini sıralayım kine ben. ama
büşra_yiğit
arztez,
aşkito,
ilarzu,
meraklı,
düş,
dingiletre kraliçesi
kedi
liv
maix
hidennisko
özlem
gizem(nickini yanlış yazmış olabilirim,fantastik göz makyajı yarışmasına katılan arkadaş:)) )

ay birde aquabarbie miydi neydi o gacıda çok güzelmiş diye duydumdu ben. valla diyenlerin

yalancısıyım:)))))))))))))))

kısslar kusura bakmayın ya valla akılma gelmiyor. başım dumanlı biraz(sigara kullanmıyorum ilgisi yok dumanla)). kendime gelince yazarım yine:)))

Son düzenleme:
Back
X